Иво Димчев плаща по 200 лева на двама от публиката си, ако чисто голи се преструват, че правят секс

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:08 / 24.03.2023
1044
"БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ е името на новия концерт-спектакъл на Иво Димчев, който имаше премиера преди седмица в клуб Строежа. "Шоуто е с лековит характер. В него има любими откъси от моите спектакли  "Som Faves“, "Лили Хендел“, "P project“, "Facebok theatre“, "I-cure“, "Selfie concert“, "In Hell with Jesus“ и "Avoiding Delifeath“, които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години.

Включил съм и избрани текстове от книгата ми "Лирика и Педератуси“. И разбира съм подбрал най-доброто от моите български, английски и руски  песни“, споделя Иво Димчев. Любопитното е, че за първи път негов спектакъл е изцяло на български език. Представлението е забранено за лица под 18 г. Някои от песните Иво ще изпълни в компанията на поне трима зрители, които ще си правят селфи видеа с него, препратка към много популярния му в чужбина "Селфи концерт“. На сцената ще звучат избраните му хитове "Баница“, "Водка“, "Леден дъжд“, "Пушкин“, "Момина свиня“, "Старост нерадост“, "Еротик стар“ и "Шкембе чорба“.

Провокацията е заложена и в новото шоу на популярния български артист. Двама от зрителите имат възможност да изкарат по 200 лв. за 3 минути, ако чисто голи се преструват, че правят любов, докато Иво пее хита си "Водка“. Тази сцена Димчев заема от неговия спектакъл "P Project“ от 2012 г., в който той плаща на хора от публиката да извършват различни действия: да пишат поезия, да танцуват хип-хоп, да пишат критики, да се целуват и да се преструват, че правят любов.

Зрителите, които гледат "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“, ще трябва да гласуват с вдигане на ръка  и да разрешат определени дилеми, които Иво отправя към тях, като: Изберете с кого да правите любов – с Путин или с Далай Лама?;  Кое е по-добре, да си щастлив, богат или гениален?; По-добре ли е да си ядосан или самотен?; Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от Ковид?; Бихте ли променили за добро ДНК-то на новороденото си бебе?; Богат в Русия или известен в Китай?

Турнето на "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ ще акостира  на 24 март в Пловдив в "Bee Bop cafe“, на 25 март е в "Underground Lodge“ в Дупница, на 2 април ще се играе в Топлоцентрала в София, на 11 април ще е във ФКЦ-Варна, на 12 април гостува в клуб "Модерен театър“ – Бургас и на 17 април ще се играе в театър "Сълза и Смях“ в София.

След като приключи националното турне, през месец май Иво Димчев ще представи "БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ на международна сцена и ще гостува в Бергхайм – Германия, Берлин, Прага и Тимишоара. Специално за своята публика в чужбина Димчев е адаптирал спектакъла на английски език.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Две двойки се отказаха от предизвикателството в "Един за друг"
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).