Из мрежата: Този човек нарита до смърт бездомно куче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:33 / 25.01.2023
535
През август 2022 г. този “човек", с име Рачо Байрактаров, най-безцеремонно нарита до смърт едно бездомно куче. Мило, добро и доста старо куче, което изживяваше старините си в къщичка на “Екоравновесие" поставена до входа на метростанция “Хан Кубрат"! Това пише потребител на социалните мрежи.

Причината- пречело му като слиза и лежи долу в станцията на метрото…За убитото куче отново се грижеше Боряна. Жената , която се грижеше и за убитата на бензиностанцията отсреща Лиса.

След като Боряна се развикала на Рачо защо рита кучето, мъжагата пребил и крехката женица. Дърпал я за косата, влачил е по стълбите, ритал и нея! Тя има медицинско за травмите и в момента го съди!

Какво обаче стана с обвинението за убитото от него куче- НИЩО! Софийската прокуратура отказва да повдигне обвинение за умишлено убийство на гръбначно животно, защото експертизата показала, че кучето умряло от рак! Кучето може и да е страдало от рак, но е зверски пребито пред очите на Боряна, два дни след това умира. Не от рак, а от вътрешни кръвоизливи. Боряна е свидетел на цялото зверство, но въпреки това софийската прокуратура не и се занимава със случая!

Който се трогва от тази история- има как да съдействате!

Хора, моля ви, да помогнем този изрод да си получи заслуженото. Пишете имейл на СГП sgp@prb.bg и настоявайте за случая. Ще помогне много! Само да вметна, че когато звънях на прокуратурата за случая, говорителката ми обясни, че има толкова много работа, че не може да се занимава с някакво куче!!! Ако повече хора покажат заинтересованост, може пък да има възмездие!

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).