Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Избраха новата Мисис Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 28.03.2022Коментари (0)860
32- годишната красавица, която единодушно бе отличена за най- красивата омъжена жена на Бургас, грабна титлата в навечерието на Благовещение. Валерия е родена в Симитли, но от години живее със съпруга си в Поморие. Тя е майка на едногодишно момченце и в момента се отдала изцяло на грижите на сина си. Валерия е завършила Националното училище за танцово изкуство в София. Професионално се развива като модел, обича екстремните изживявания, разходките сред природата и четенето на книги. В свое хоби е превърнала любовта към сладкарското изкуство. Короната на новата носителка на титлата Мисис Бургас беше връчена от последната коронована красавица, носителка на титлата Мисис Бургас 2020 г. София Мазуренко. Валерия спечели и редица други награди, както и подаръци от спонсорите на конкурса.

Подгласнички на Валерия, съответно на втори и трето място в конкурса станаха Мартина Табакова и Валентина Лозева.  Мартина е лауреат на множество национални и международни конкурси, носител на отличия от Министерство на културата и Община Бургас. Приза на първата подгласничка в конкурса, както и короната беше връчена от златното момиче на България, олимпийския медалист от Токио 2020 г. Стефани Кирякова.

Втората подгласничка на Мисис Бургас 2022 г- Валентина Лозева е на 24 години. Валентина има две деца, работи като застрахователен брокер и кредитен консултант. В свободното си време разпуска сред природата в компанията на съпруга и деца си. Призът на красавицата беше връчен от Йордана Димитрова, която е носителка на титлата Мисис България 2012 г.

32- годишната Мария Червенкова беше избрана за "Лице на публиката", след като събра близо 5 хил. гласа в онлайн гласуването на конкурса. Мария Червенкова е майка на син и дъщеря на шест и една години. По професия е юрист. Активно се занимава с йога- практикува и преподава. Споделя, че йога е нейната опора в предизвикателствата на живота.

За "Мисис Бургас Планет" пък  бе отличена Кристина Стоянова. Тя ще има възможността да участва в международния конкурс "Мисис Планет", който тази година ще се проведе в България. Кристина е на 40 години , дипломиран филолог и Магистър по превод за европейски институции с английски и италиански езици. Работи като Crew Coordinator  на морски екипажи в една от водещите корабни агенции в Бургас. Свободното си време обича да прекарва със семейството си и приятели.

Конкурсът Мисис Бургас 2022 г. се проведе на бляскава церемония в напълно реновирания хотел "България" в морския град. Общо 14 дами дефилираха да титлата. Конкурсът премина в три тура, като в първи и втори тур, дамите дефилираха с новата колекция Пролет/Лято на известния бранд "ДИКА". В третия тур на конкурса, красавиците засияха в ослепителните рокли с марка "Диома", дело на едноименната дизайнерка. Цялостната визия на претендентките беше допълнена от бижутата с марка "Сваровски", а прическите бяха дело на топ- коафьора на Бургас Тодор Тодоров от студио "Екстраваганза", за грима се погрижиха Ива Петкова и Светозар Иванов. Водещи на бляскавата церемония бяха чаровната Анна Добрева- директор маркетинг и реклама в сайта "Флагман" и кореспондентът на БНТ за Бургас Давид Сукнаров. За доброто настроение на гостите се погрижи жената с ангелски глас, обичаната изпълнителка Преслава Минасян. Близо 200 души се събраха в конферентната зала на х-л "България" и бяха част от конкурса Мисис Бургас 2022 г.

Всички участнички в конкурсната надпревара получиха подаръци от спонсорите и партньорите на Мисис Бургас. Подарък козметика беше осигурена от "Рефан", а италианския гигант "Christian of  Roma" подари грижа за косата на всяка от участничките, както и луксозна серия грижа за лице от "Дони козметик". Ваучери за козметични процедури като подаръци бяха осигурени от "Prime Aesthetic Center", както и ваучери за процедури от турската клиника "Чорлу Ватан".

Новата Мисис Бургас 2022 г. ще представи Бургас на конкурсът Мисис България, който по традиция се провежда през есента в столицата.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: