Изгряваща звезда на "Пайнер" преподава география, учениците луди по него

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:22 / 06.02.2020
1462
Докато 28-годишният Кирил Атанасов размахва показалката пред картата по география, децата с любопитство му задават въпроси относно кариерата му фолк певец. Изгряващата звезда на "Пайнер“ съчетава правенето на фолк парчета с преподаване в училище, а учениците истински се вдъхновяват от примера, който им дава Кирил. А именно, че човек може да следва няколко мечти едновременно. 

Освен че пише стихове и има невероятен глас, изпълнителят на "Пайнер“ е и изключително интелигентен, влекат го географията и биологията и неслучайно завършва педагогическа специалност.

Кирил Атанасов от малък прави впечатление с външния си вид. Едва 8-годишен, той печели националния конкурс "Мини мис и мини мистър“. Със сигурност го е очаквала бляскава кариера в модните среди, но сърцето му го тегли другаде. 

Към музиката. Още в първи клас е забелязан от музикалния педагог Гергина Стаматова и започва уроци по пиано и солфеж. След като завършва Софийския университет, смятал да работи като учител по география и биология. Тогава обаче музикалният му талант отново взима превес и Кирил Атанасов написва първата си песен. 

Авторското парче "Само мен" успява да стопи сърцата на фолк фенките и Атанасов бързо става любимец на публиката. А с последвалите си хитове "В друг живот“ и "С теб, любов“ затвърждава позициите си на сцената. 

"Секси модел и учител, който в същото време пише стихове и има уникален глас – това е идеалът ми за мъж“, коментират негови почитателки, пише "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).