Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изкушението застава на пътя на една зодия днес
Автор: Екип Burgas24.bg 12:12 / 13.09.2020Коментари (0)1900
©
Дневен хороскоп за неделя, 13.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Отложете деловите срещи планирани за почивния ден и се откажете от започване на нови задачи. Изчакайте по-благоприятен ден, ако искате да постигнете добри резултати, защото днес сте податливи на влияние. Съветвам ви да не се намесвате в хода на събитията и да не се противопоставяте на ставащото. Неприятностите ще изчезнат сами. Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ТЕЛЕЦ

Бъдете нащрек в почивния ден, ако сте на работа и не пропускайте подготовката за предстоящото подписването на изгодна сделка през идващата седмица. Ще жънете успехи през целия ден. Не са изключени спорове, в които сте победители.  Не пропилявайте времето си в търсене на информация, ако не ви е необходима, за да завършите задачите си. Бъдете верни в чувствата си и не наранявайте любимите си, ако сте семейни и щастливи. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден може да ви извадят от равновесие неприятности заради ваши колеги. Емоцията може да съсипе доброто ви настроение и да окаже влияние на самочувствието ви от сутринта, а и да ви създаде проблеми в семейството. Ако сте заети с професионалната си кариерата, се предпазвайте от загуби. Личните отношения са проблемни, заради опитите ви за пореден път да наложите мнението си и да не изслушвате близките си. Опитвате се да властвате и в леглото, но сте виновни сами за отдалечаването на интимния ви партньор.

РАК

Поставете началото на работата, свързана с новите ви идеи, въпреки че денят е почивен. Всички са на ваша страна и ви подкрепят, ако не сте прекалено импулсивни и прибързани и не се опитвате да наставничите.  Не се заяждайте за незначителни грешки, допуснати от колегите ви. Търпението и тактът ви носят полза. Самотните жени трябва да са внимателни в избора на интимни партньори. Не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, ако срещата ви е първата и не сте се опознали, за да си спестите страданията.

ЛЪВ

В почивния ден не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза,  ви пречат да видите възможните удари отстрани. След натоварения ден, вечерта ще изживеете незабравими  романтични мигове. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на вас и на партньора ви. не проявявайте егоизъм в интимните мигове.

ДЕВА 

В този почивен ден се възползвайте от възможността да докажете на неприятелите си, че е по-добре да говорят истини, а не неистини, с оправданието, че така бягат от агресията на околните. Проверете внимателно счетоводния баланс на фирмата си и не предавайте документи подписани от вас, без да сте ги прегледали отново. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в семейните ви отношения, искат да ви навредят с интриги и клевети. Пазете се. Не допускайте срив в сексуалните си отношения. Не се лишавайте от здравословен секс.

 

ВЕЗНИ

Трудностите на пътя ви са причина за разногласия с вашите колеги, които въпреки почивния ден създават проблеми и блокират работата ви. По-добре ги приемете като изпитания, с които трябва да се справите. Време е да докажете, че не се страхувате от трудностите и вървите смело към професионалните си успехи. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще са повод само за проблеми.

СКОРПИОН

Заемете се със задачите си на работното място до обед в почивния ден.  Нежеланието ви да разберете колегите си и проявите на  агресията ще предизвикат в отговор още по-яростен гняв и агресия, които ще се развихрят следобед. Ще ви зарадва новина за високи приходи, както и нови изгодни предложения. Още днес, при възможност и желание ги обсъдете с колегите си, а в следващите дни дайте отговор.  Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си и целящи само да ви ядосат. Ще се изпокарате, ако не си наложите умереност и такт. Вечерта се отдайте с удоволствие и на желан и от двама ви незабравим секс.

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен и дори за работещите е неблагоприятен за началото на нови задачи. Откажете се от разрешаването на професионални въпроси. Постарайте са да избягвате движение сред тълпи от непознати хора, въпреки че забраните може да са минало. На работното място бъдете търпеливи и не влизайте в спор с никого. Предпазливостта и разумните действия ще ви помогнат да се справите с неблагоприятните моменти. Ще се радвате на неочаквано запознанство, мили все още самотни дами. Ако сте семейни не се впускайте в изневяра, привлечени от чара на свой колега, защото сексът, дори и ако ви е приятен, ще е повод за бъдещи неприятности.

КОЗИРОГ

Отново сте в блестяща форма, готови за нови успехи и активна работа въпреки че деня е почивен. В състояние сте да се справите не само с неотложните си задачи, а да направите крачката към обмисляне на нова дейност.   Ще се наложи с упоритост и търпение да отстоявате принципите си - почти непосилна задача, а този факт ви пречи да работите активно. Обсебени сте от мисълта за любимите си и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Пазете се от измами и самозаблуда по отношение на собствените си възможности. Всички предложения, които получавате в почивния ден, са доходни и с гаранция за стабилност и дългосрочни договори. Все пак ги проверете отново. Преди да се съгласите на инвестиции, преценете дали сте сигурни в правилността на действията си. Доверете се на интуицията си. Не надавайте ухо на клеветите от колеги и приятели, а и от роднини, свързани с личните ви отношения. Стабилността ви в чувствата е причина да сте добри и в леглото. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

РИБИ

Денят е почивен, но за тези които са на работа е неблагоприятен, заради неясно защо възникнали проблеми в отношенията с хората от вашето делово обкръжение. Не намерите ли компромис, добрият тон ще изчезне и ще си спечелите врагове. Запазете спокойствие при изясняване на делови отношения и проблеми. Не прекалявайте с критиката. Възможни са проблеми в семейството или с интимния ви партньор, заради ваши съмнения, които са безпочвени. Не правете прибързани изводи. Най-добрият начин за доказване на любовта ви е отдаването на незабравими сексуални изживявания.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: