Излязоха нови подробности за драмата на Васил Драганов и жена му

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
14:21 / 19.02.2023
19853
Съпругата на актьора Васил Драганов, познат от шоуто "Комиците“ и сериала "Столичани в повече“, е завела срещу него дело за домашно насилие.

От няколко дни бившите влюбени си разменят обиди в медийното пространство, а истината се оказва доста заплетена и ужасяваща.

Жената на актьора Васил Драганов с кошмарен разказ за ужаса, през който преминава.

"Телеграф“ откри протокол от съдебното заседание, в което Андреа описва случай от 8 ноември 2021 г., около 18 ч.

По пътя от жилищния блок към автобусна спирка на тролейбус Васил използвал заплашителни реплики срещу жена си, след което започнал да я рита в областта на седалището, както и по дамската ѝ чанта.

Твърди се, че това е станало пред сина на страните, а след качването му в превозното средство актьорът е ударил Андреа по гърба в градинка близо до спирка, като тя е паднала и силно си е ударила гърдите.

Комикът обаче е оспорил това, като твърди, че тя страда от психично разстройство, което е провокирало неправилни възприятия за случилото се, като между тях е имало само разговор без употреба на насилие.

Назначена е психиатрична и психопатологична експертиза, разпитани са свидетели, след което е отхвърлил искането на Андреа за издаване на заповед за защита от извършено емоционално и физическо насилие, заповедта за незабавна защита спира да се прилага и осъжда съпругата да плати разноските по делото.

Ето какво коментира след делото в социалните мрежи и самата Андреа:

"Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах, че най-тежкото е минало. Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой".


Виж коментарите (13)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).