Изненада! Любо Нейков се завръща в bTV с чисто нов проект, след като се изложи с "Дъ Шоуто"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:13 / 18.04.2023
1127
Любо Нейков се завръща в bTV с чисто нов проект, а новината ще изненада мнозина, които със сигурност не са очаквали толкова бърза реакция от него след провала на предаването му "Дъ Шоуто".

Работното заглавие на новия проект на актьора е "Алфа", а подробностите за него засега са оскъдни. Единственото известно е, че в главната роля в продукцията ще влезе Петър Антонов.

Нейков, който е продуцент на новия сериал, отново ще работи с режисьора Димитър Митовски, с когото миналата година направиха и "Дъ Шоуто", само че то, както стана ясно, не пожъна успех, просъществувайки едва в рамките на няколко епизода.

Въпреки фалстарта Нейков, който има доста дълга история в bTV, не се отказва и ще пробва с нов проект - този път сериал.

Според информациите, идеята за този нов сериал се обсъжда още от миналото лято, когато са проведени и кастингите за актьори в него. Петър Антонов дори, който е в главната роля, от време на време публикува в социалните мрежи кадри от снимачната площадка, обявявайки, че това е нов сериал, който ще тръгне скоро по bTV, пише "Уикенд".

Антонов беше доста популярен у нас през 90-те както като актьор, така и като певец, и стана истинска звезда след участието си във филма "Писмо до Америка", излязъл по екраните през 2001-а. После обаче емигрира и за 20 години далеч от страната и хората го забравиха. Сега обаче, прави доста сериозна заявка за завръщане във фокуса на общественото внимание. Но дали ще успее, ще видим.

В новата продукция ще вземат участие още Мария Силвестър, младите актриси Виолина Доцева и Валентина Каролева. Доцева все още е непозната за масовата публика, а Каролева нашумя сред феновете на българското кино с ролята на майка си – Весела Тотева, във филма "Доза щастие". Тя е снаха на починалия след злополука икономист Владимир Каролев.

"Алфа" ще бъде вторият сериал на Любо Нейков в bTV. Първият беше след комедията "Столичани в повече", в която комикът изпълняваше една от главните роли. След това бе ангажират и в журито в шоуто на телевизията "България търси талант". Влезе и в последния сезон на медицинския сериал на Нова тв "Откраднат живот".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).