Известен френски сладкар влиза в Hell's Kitchen

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:19 / 25.04.2023
837
Популярният френски сладкар шеф Люк Дебов пристига от Париж, за да изнесе мастър клас в Hell’s Kitchen България на претендентите за наградата от 100 хиляди лева. Французинът е главен сладкар в школата "Дюкас“, създадена от носителя на 21 звезди Мишлен Ален Дюкас. Дебов, който също е носител на престижното отличие, ще приготви десерт, който ще включва специално изработена кристална круша.

В послания епизод на най-горещото кулинарно шоу шеф Ангелов се раздели с Наталия. Така в топ шест на Hell’s Kitchen попаднаха две жени – Цветомира и Виолета и четирима мъже – Станислав, Асен, Кристиан и Васил. След вечерната резервация още един готвач ще напусне шоуто. Това ще се случи само три седмици преди големия финал.

Изпитанията пред кулинарите стават все по-сложни и изискват все по-големи познания в кулинарията. Дали това ще препъне по-неопитните в кухнята или тези, за които напрежението от високите очаквания на шеф Ангелов е най-голямо, ще разберем в края на епизода.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).