Известен холивудски актьор се сбогува с най-популярната си роля в обичана от цял свят поредица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 23.05.2023
649
Харисън Форд започна своето емоционално сбогуване с Индиана Джоунс, докато присъстваше на звездната премиера на последния си филм "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата" на филмовия фестивал в Кан. 80-годишният актьор беше подкрепен от съпругата си Калиста Флокхарт и от колежките си от лентата - Фийби Уолър-Бридж. 

Уважаваният холивудски ветеран даде старт на лебедовата песен на своя емблематичен екранен герой Индиана Джоунс, влизайки в неговия образ за пети и последен път. 

Харисън и 58-годишната Калиста се появиха заедно на червения килим за първи път от много години. Двамата са известни с това, че предпочитат да живеят в уединение и рядко се появяват на публични места.

Вечерта на актьора и жена му обаче беше помрачена от неудобен гаф при сядането им в Palais des Festivals, където се прожектира последният филм на Форд като Индиана. Оказа се, че за Флокхарт не се е намерило място до съпруга й и то на собствената му, дългоочаквана премиера!

Изящната Калиста, облечена в бляскава черна рокля от тюл, беше сложена да седи не до съпруга си, а на един ред зад него, което предизвика нейната сконфузна усмивка и неговото каменно изражение, пише Tialoto.

Харисън изигра за първи път ролята на Индиана Джоунс през 1981 г. във филма "Похитителите на изчезналия кивот", а четвъртият филм за Индиана излезе през 2008 г. "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп". В последната лента за култовия арехолог пък той си партнира освен с Фийби Уолър-Бридж, също и с Мадс Микелсен и Антонио Бандерас.

На въпросната премиерата имаше и множество бляскави красавици, включително бременната Карли Клос и Джема Чан. Харисън Форд се доближава до зашеметяващата си съпруга Калиста Флокхарт, 58, докато правят бърза смяна на тоалета за афтър партито.

Звездата от "Междузвездни войни“ и актрисата от  сериала "Али Макбийл" направиха бърза смяна на тоалетите си за афтър партито след прожекцията на неговия филм, който трябва да тръгне по кината в края на юни. За втората си изява Харисън предпочете черен костюм, съчетан със сива риза, докато Калиста облече елегантна рокля на цветя.

На въпросната прожекция, в рамките на 76-ия фестивал в Кан, Харисън прие и своята почетна награда "Златна палма".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).