Известна актриса и модел с нова провокация

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:38 / 20.10.2023
716
Не било било преувеличено да кажем, че буквално всеки път, когато се появи на събитие или просто бъде забелязана някъде, Джулия Фокс предизвиква истински фурор. Новините около нея често са свързани с модния ѝ стил, който кара всеки да я огледа от горе до долу и да повдигне вежди в учудване.

Е, сега има и нещо друго актуално около модела. Само преди няма и две седмици тя пусна мемоарите си Down the Drain, в които, съвсем естествено, разказва повече за модния си стил. В книгата Джулия Фокс споменава и Кание Уест, с когото преди почти две години за кратко излиза.

Въпреки че отношенията им така и не стават сериозни, той все пак е опитвал да налага на модела какво да облича. В мемоарите си тя пише, че когато за първи път е срещнала Уест, той е изпратил селекция от дрехи в хотелската ѝ стая, всички от които обаче са били различни варианти на един и същ прилепнал черен гащеризон.

Рапърът е стигнал дори по-далеч, когато едва на втората им среща, е казал на Фокс, че иска да назначи екип, който да промени гардероба ѝ. На третата среща пък новият ѝ стилист дори си е позволил да я кара да се преоблича в тоалетната на ресторант.

Моделът признава, че ѝ се сторило странно защо тогава Кание Уест просто не ѝ е казал, че не харесва стила ѝ. Е, Джулия Фокс наистина е доста ексцентрична и предизвикателна в начина си на обличане, но това просто е част от нейната същност. И явно няма никакво намерение да се променя.

Доказва ни го още веднъж с поредната изумителна модна провокация, която е разходила по лондонските улици.

Това, което веднага прави впечатление, е, че около врата на модела е окачена бяла риза в плик, опакована точно така, все едно току-що е взета от химическото чистене. Но с тази разлика, че дрехата реално е дизайнерска. Дело е на британската марка Figura Services и вече е била представена като част от колекцията The Damage Done есен/зима 2023 г. по време на Седмицата на модата в Лондон през февруари.

Изцяло бялата си визия Джулия Фокс е допълнила с къси панталонки и ботуши до коляното.

Това определено е едно от най-нестандартните модни решения на модела досега и нямаме съмнение, че следващото дори ще го надмине, пише lifestyle.bg.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5440):
20.05.2024 Сръбкиня направи кавър на един от най-големите хитове на Глория
20.05.2024 Почина емблематичен певец, един от създателите е на най-успешната група в
света
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).