Известна моделка от близкото минало в "Пирогов" заради куче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:58 / 04.10.2022
604
Бившата манекенка Венета Харизанова посети спешния кабинет на болница "Пирогов" заради неприятен инцидент. Тя е била нахапана от домашно куче, докато се е разхождала със своя любимец в гората.

"Никога не съм била хапана от улично куче, но от питомно за втори път. Мило семейство разхожда двете си деца с бясно куче из Витоша, което лае всички преминаващи. В следващия момент 4-5-годишното момиченце, което държи на каишка 20 кг куче, го изпуска и резултатът е това. Поне моето животно е живо. Не мога да разбера как може да оставиш толкова малко дете да държи огромно куче, което видимо е агресивно", разказва за цялата случка Харизанова. Директно от планината моделката отива в спешната болница. В клиниката по ортопедия и травматология й оказват спешна помощ и в момента е добре. Според Харизанова инцидентите с домашни любимци зачестяват твърде много, а стопаните не предприемат необходимите мерки.

В последните години Харизанова страни от публичното пространство и отдавна е загърбила ангажиментите си като професионален модел. През 2016 година тя разказа за сериозни здравословни проблеми. Започва да губи рязко килограми, а нито един лекар не успява да й постави диагноза. Отива дори във Виена, където световно известен лекар й поставя грешна диагноза. Той й казва, че страда от лимфоцитна левкемия и й остават няколко месеца. По-късно се извинява, че е объркал диагнозата, пише "България Днес".

Въпросният 74-годишен медик, чието име Харизанова не спомена, бил най-голямото светило в своята област - имунология и алергология. По неговите учебници учат и българските лекари. След като признал грешката си, той казал на Венета Харизанова: "Момиче, бъди спокойна, ще живееш дълго". Уточнил, че симптомите й много приличали на коварното заболяване. След случката от болницата във Виена се извиняват на Харизанова и опрощават сумата за прегледа.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).