Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известна наша актриса осъди мисленето на днешните младежи
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 23.01.2019Коментари (1)1460
©
Койна Русева се дразни на безотговорните родители, с които й се налага да се сблъсква ежедневно. За нея семейството е свято нещо и не търпи компромиси по този повод. Тя се върна назад в спомените си и разказа, че като млада, е имала съвсем друго мислене от сегашните младежи, а не че трябва да зачене и да роди. Искала е да учи, да се развива, да вижда нови неща, търсила е себе си.

"Не знам, тези 13-годишни симпатяги вероятно са намерили по-рано себе си, в което много се съмнявам. Аз на 13 години имах други желания и това се дължи на моите родители. Животът не е стигал само до това да хапнем, да пийнем и... тези три неща. Била съм като всеки идиот тийнейджър, доста дива", споделя тя.

Българската Марлен Дитрих е наясно, че няма добри условия за отглеждането на деца в България. "Когато моите деца бяха малки, нямаше проблем с детските градини. Сега знам от приятели какво е положението. Нямаш елементарни условия да си отглеждаш детето. Не можеш просто да го родиш, трябва да се грижиш за него и да работиш. За тези нормални хора, които издържат себе си и семействата си, е трудно. А не просто да искат от държавата апартамент (визира роднините на 13-годишна родилка., които очакват като награда за първо бебе през 2017 г. държавата да им подари апартамент – б.а.), защото просто са родили дете. Адски трудно е, а проблемът е, че всеки се спасява сам – намира сам начини през баби, познати и приятели как да се справи с грижата за едно дете, камо ли за две или три деца", размишлява актрисата с вледеняващ поглед.

"Да не забравяме, че аз съм актриса в България, а не някъде другаде. Тук в суматохата могат да се случат много неща. Не винаги съм била чак толкова заета, както в момента. Във всяка една творческа професия има период на работа и период на застой. В тези периоди на застой аз съм родила тези три деца", бърза да обясни тя.

Преди да свие семейно гнездо, на няколко пъти й минава мисълта да поеме към Терминал 2. Тогава си фантазирала, че може да хукне за някъде и да започне отначало. Установила е обаче, че човек е най-стабилен в родината си: "За мен България е мястото, където съм се родила и където ще умра", усмихва се широко тя.

Дразни я обаче, че е много трудно тук човек да бъде себе си. Открива този проблем у много хора. "Аз като актриса трябва да мога да бъда себе си и да превъплъщавам себе си, да се изменям. За тази цел човек трябва да се познава много добре, иначе е обречен на тотален провал. Моята професия изисква да бъда достоверна независимо къде. Гледайки ме, драгият зрител трябва да ми вярва, т.е. аз трябва да бъда истинска или да умея да го направя така, че да изглежда истинско. Трябва да познавам себе си, за да боравя със себе си, иначе няма как да стане", разсъждава още тя.

В този ред на мисли казва, че обича всичките си роли и няма такава, за която да каже, че се чувства най-добре. Умее да влиза в кожата на героините си. Обича да играе силни и властни жени, но в същото време и лабилни, и чувствителни. Може лесно да се разплаче в роля. В реалния живот също си поплаква, но не обича да говори за причините.

Източник: Блиц








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 23.01.2019 г.
+2
 
 
Права е жената /независимо дали е известна актриса/.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: