Известните Ивановци, които ще празнуват

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:23 / 05.01.2024
844
Ивановден още от Йордановден ще празнува рапърът Иван Динев - Устата.

"Започваме да купонясваме с приятели още на 6 януари и продължаваме и на 7-ми“, издаде плановете си за двойния купон певецът. "В момента съм в Царево, започваме партито вечерта там, а на другия ден го завършваме в Бургас, където привечер ще гледам театрално представление", обясни Устата. Изявяващият се и като комик изпълнител довери още, че по принцип "януари му е месец за почивка", защото през февруари шоуто му гостува на сцените на много градове в страната.

Големият музикант Иван Лечев няма да е на морския бряг като адаша си Устата. "Уморих се по Нова година, имахме много ангажименти със Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", призна пред вестника топкитаристът.

Той обаче не се отказва от отбелязването на имения си ден. "Няма да се събираме вкъщи. Ще бъдем в някое заведение с колеги и приятели в София, но още не съм решил какви лакомства и напитки да поръчам. Вероятно ще импровизирам", споделя Лечев. И тази година Йорданка Христова възнамерява да чества в тесен кръг Йордановден. "Няма нищо особено в този празник. Не е като юбилей", убедена е естрадната легенда.

"Ще го посрещна като всяка друга година, с най-близките си", каза голямата певица. Обикновено Данчето сама приготвя поне няколко ястия от софрата за имения ден а и сега нямало причина да се отклони от този си обичай.

"Ще празнувам Ивановден у дома с дъщеря си", радва се Ваня Григорова. Синдикалистката, която остана втора на местните избори в София, казва, че първо ще празнува със свои колеги, също именици, през деня. Това им било нещо като традиция от няколко години, уточни тя.

"Вечерта се събираме вкъщи семейно, с дъщеря ми“, описа програмата си за Ивановден Григорова. Издателите на ветерана на международната журналистика Иван Гарелов ca му подготвили тържествена премиера на Ивановден, научи "България Днес". Мистър Панорама ще раздава автографи на своите фенове на имения си ден, но за гостите на двойния му празник отсега "се пече" изискан коктейл. А градусът на настроението обещава да е висок, след като водещ на представането на новата книга на Гарелов - "Тук Хемингуей никога не е бил“, не е кой да е, а един от най-популярните родни актьори - Мариан Вълев - Куката.

Иван Гарелов обаче не крие, че вече няма онзи хъс да прави кулинарни пиршества със сиртаки за приятелите си, защото това е първата година, в която на Ивановден ще бъде без съпругата си Донка Стамболийска.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5604):
31.05.2024 И Ергенът Евгени се подигра на Алек
31.05.2024 Той е любовта на живота й, а след трагичната му смърт тя обръща света на модата завинаги
31.05.2024 Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
31.05.2024 Прекрасна е по бански дори на 65
31.05.2024 Всички са шокирани от тази снимка на княгиня Калина
31.05.2024 Вижте кадри от бляскавата сватба на дъщерята на Цеца Величкович
Още новини от Любопитни новини:
И Ергенът Евгени се подигра на Алек
Това растение е силно отровно, но се използва като съставка в раз...
Ало, Космос! Говори България! Американското посолство води астрон...
Тръмп поиска спиране на филм с Мария Бакалова
Коментар за гафа на Цветанка Ризова: Корпоративните шефове ще тър...
Българин гостува в дома на Филип Плейн


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).