"Изядоха" Петя Буюклиева заради Черешката

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:00 / 25.01.2024
902
Певицата Петя Буюклиева вече трети ден е залята с вълна от критики заради лошото си отношение към останалите участници в "Черешката на тортата"

"Защо е толкова нещастна тая дребна душа, Петя? Има много такива хора, но преиграната ѝ ирония е влудяваща, направо те напряга да я гледаш, сякаш ще експлоадира всеки момент!", пише зрителка.

"Е тази вече прекали!Направо не се трае Буюклиева!Голяма злоба нетърпима и изглежда ужасно!", гневи се друга. Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" се държи, както и в други риалити предавания-вечно критикува, недоволна е от всички, освен от себе си и все се бори за някаква правда, но така както само тя си я разбира.

Петя редовно е канена за участие, защото продуцентите й са наясно, че присъствието й гарантира напрежения и скандали, които вдигат рейтинга. След идиличните предишни епизоди на Черешката, тази седмица голямата уста на Буюклиева гарантира война на масата. Тя нацели младата Анджелика Раджаб.

Певицата не спря да я критикува, а натискът ще продължи и днес, става ясно от промото. В социалните мрежи ври и кипи, а Буюклиева реши да се защити като обясни, че част от думите й са записани без нейно знание и са монтирани лошо.

"Направих 7-часов маратон на готвене на живо по време на снимките, получих много любов от гостите си, сега остава да видим какво е монтирано и какво позиционирано.", не спира да се фука с кулинарните си умения Буюклиева, която ще сервира втръсналата на всички, включително и на шеф Манчев сьомга, пише HotNews.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5440):
20.05.2024 Сръбкиня направи кавър на един от най-големите хитове на Глория
20.05.2024 Почина емблематичен певец, един от създателите е на най-успешната група в
света
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).