Качиха въоръжена лисица върху стар "Москвич"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
15:40 / 29.08.2017
3312
Находчив доспатчанин привлича клиенти с въоръжена лисица, качена върху стар "Москвич" с пловдивска регистрация. Когато времето е дъждовно, за да не се повреди препарираният авджия, мястото му е под навеса до входа на самото заведение. На главния път Батак - Доспат, срещу осемчучурната чешма на най-известния родопски чешмар Идриз Мейзинов, има крайпътно заведение. Вниманието на туристи и пътуващи винаги се насочва към лисицата, облечена в ловен костюм, с насочена към тях в предните лапи пушка. 

Няма как да не спреш, децата искат снимка с Лисчо, пише 24smolian.com. "Явно това е най-оборотното заведение по пътя, за свободно място се изчакваме въпреки непретенциозния му вид", коментират група пловдивчани, дошли да потърсят спасение от жегите край бреговете на язовир "Доспат". 

"Опитайте телешките кюфтета и пъстървата на камък, уникални са, а цените-народни", продължават да ни съветват колегите-туристи. В заведението няма свободни места, както и на терасата, от която се разкрива чудна гледка към язовира. Пиеш си бирата, хапваш си вкусно, а очите попиват от магията от сливането на аквамаринова вода в съчетание с изумрудено зелената гора.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).