Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как да участваме във футболни дуели
Автор: Екип Burgas24.bg 17:32 / 11.05.2021Коментари (0)723
©
Макар и скоро да се подготвяме за финалът на всички клубни  футболни първенства и въпреки фактът, че вече имаме официален шампион в родното първенство, това не означава, че емоцията и спортните прогнози ще приключат. Родните оператори винаги  са търсили нови възможности, за да разчупят играта и да хвърлят ръкавица на феновете, които са обявили себе си като истински разбирачи и футболни експерти.

Брандът Палмс  Бет, чието ревю ще открием тук  - efirbet.com/palms-bet-bonusi/ и ще се запознаем малко по-подробно  с оригиналните идеи,  като анализаторите посочват, че именно този оператор има много оригинални идеи, отговорни за привличането на лоялни клиенти. Една такава опция са именно футболните дуели.

Подозираме, че ще чувате все по-често за тях и ако имате малко повече чувство за хумор и фантазия, тогава сте готови  да се насладите на едни малко по-различни спортни прогнози, изискващи въображаеми срещи. Каква е идеята? Избираме един престижен клуб от чужбина и го изправяме срещу роден тим. Осъзнаваме, че това няма как да се случи реално в момента, но това не е чак такъв проблем. Ще видим, че операторът ни предлага срещи като Барселона срещу ЦСКА, Арсенал  срещу Левски София – посочените срещи са само примерни – като не трябва да бързате със заключенията.

За да има емоция, операторът взима само отбелязаните голове по време на срещата и от двата отбора, като победител е този  с повече попадения, следователно може да си представите колко е приятно да споделите, че Ботев Враца е успял да разгроми с лекота Ювентус. Подобни изказвания са възможни именно с този  вид дуели.

Идеята е иновативна,  но и доста оригинална, особено след като скоро няма да видим родните тимове да играят толкова активно срещу всички останали хегемони в евро турнирите. Не казваме, че нямаме участие, но все по-често попадаме в една малко по-различна теория, която може да ни накара не само да се възползваме от истинските предизвикателства, но и да се възползваме от една приятна алтернатива, с която да инкасираме малко по-сериозни успехи. Най-важното е, че операторът е оставил минимален символичен залог, за да може първо самите клиенти да тестват функцията и едва тогава да се възползват по-сериозно от възможностите.

Изходите са също повече от ясни – 1, х или 2. Това най-вероятно ще спечели вниманието на спортните фенове, които отдавна търсят възможност не само  да се възползват от истинските предизвикателства, но и да намерят още много забавление. Оригиналната идея със сигурност ще накара и повече фенове да използват една приятна алтернатива на футбола,  след като в последните няколко кръга имаме някаква яснота относно потенциалните шампиони.

Не трябва да забравяме, че именно този букмейкър има нюх за оригиналните идеи и ще бъде интересно да видим какво ще представляват дуелите, когато стартира Евро 2020 в началото на лятото. Ще бъде доста интересно ако в този вид дуели започнат да се изправят национални тимове срещу клубни отбори, но това са само наши предположения.

Практиката показва, че ако този букмейкър оцени тази  идея като успешна, най-вероятно ще добави и допълнителни бонуси, с които да мотивира клиентите да се възползват от още по-добрите условия, а такива със сигурност ще има, защото тенденцията ни показва, че когато една идея стана интересна за клиентите, тя носи и нещо повече от положителни емоции.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: