Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как един мъж се превърна в жива кукла "Барби"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:36 / 02.12.2021Коментари (0)675
Транссексуалната дама с псевдоним Ники Екзотик, чието истинско рождено име е Джейсън Торес, от детството се чувствала като момиче, заключено в тялото на момче. 

Тя никога не се интересувала от обичайните момчешки занимания. От двегодишна възраст тя играе само с кукли и мечтае някой ден да стане като своите идоли Мадона и Памела Андерсън.

С течение на времето Ники започва да експериментира с грима и да се откроява все повече с визията си от своите връстници. Това обаче довежда до тъжни последици и тийнейджърът с тормоз и подигравки.  Семейството ѝ също не я издържа и на 16 години тя прави опит да самоубийство.

"Бях объркана и засрамена. Не можех да разбера какво не е наред с мен. Тогава не знаех какво означава да си "транс“ и беше тайна, която криех от всички", казва Никол в интервю за Daily Mail.

Година по-късно, поради липса на разбиране от страна на семейството и нежелание на майка ѝ да приеме факта, че синът ѝ не се чувства мъж, Никол се мести от родния си Ню Джърси в Ню Йорк. 

Тогава тя започва да приема забранени хормони и инжекции, които модифицират тялото, и на 19-годишна възраст се подлага на операция за смяна на пола. Въпреки това, дори когато започва да прилича на жена, тя не изпитва пълно удовлетворение от външния си вид. Тя не иска да бъде обикновена и у нея се разгаря желанието да стане "Жива Барби".

"Колкото повече операции правех, толкова повече се приближавах до мечтата си и се чувствах много по-щастлива, защото ставах себе си. Исках да бъда не просто красива, а прекрасна, зашеметяваща и ненадмината. Имам много силикон в тялото си и прекарах много време, променяйки всичко от главата до пръстите, гърдите и тялото. Пътувайки по света, където и да отида, хората ме гледат и казват: "Вижте тялото ѝ, тя изглежда като Барби", споделя Ники Екзотик в интервю за New York Post.

Колко точно пари е похарчила Никол Сандърс за всички манипулации с външния си вид, тя не можа да си спомни, но тврърди, че са повече от 1 милион долара. За да стане най-добрата версия на себе си, тя прибягва до следните операции: гласова хирургия, която ѝ струва $ 15 000, уголемяване на устни - $ 3 000, 6 операции на носа - $ 50 000, блефаропластика на клепачите за $ 4 000, 4 операции на гърдите за $  40 000, няколко инжекции силикон за 25 000 долара и много други скъпи процедури.

"Операциите ми струваха много, но за щастие имах до себе си някои богати приятели, които ми помогнаха да се доближа до целта си", признава Никол. Сега основателката на първата транссексуална поп група в Америка Secret Girls търси мъжа на мечтите си в лицето на "жива кукла Кен" и мечтае най-накрая да си купи розов кабриолет BMW. Освен това моделът и певец участва в снимките на различни риалити предавания и мечтае да се развива като актриса.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: