Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Как пробиотикът Омни-Биотик Панда може да помогне за подобряване на имунната функция?
Автор: Екип Burgas24.bg 15:31 / 27.04.2023Коментари (0)1511
©
Организмът разполага с естествена защитна бариера, която може да попречи на патогенните бактерии да се развиват и доминират над коменсалните бактериални видове и вследствие на това да предизвикват редица заболявания. Има множество фактори, като хронична умора, повишени нива на стрес, липса на балансирано хранене, чести заболявания, които могат да доведат до понижаване на имунната функция. Това от своя страна може да наруши бактериалната флора и да приветства патогените. Освен здравословен начин на живот, съществуват и други методи за укрепване на имунната система, споделят от онлайн магазин Ведра Фармаси. Един от ефикасните начини е чрез прием на пробиотици. Популярен продукт на пазара, с доказано качество, е пробиотикът Омни-Биотик Панда, който е подходящ и за възрастни. Какво трябва да знаете за него?

Какво отличава Омни Биотик Панда и как пробиотикът помага на имунитета?

Пробиотикът има милиони живи бактерии в състава си, които влияят положително върху бактериалната популация в стомашно-чревния тракт. При приема му, освен благоприятното въздействие върху храносмилането, се наблюдава укрепване на имунната функция. Пребиотикът набавя необходимо количество неразтворими фибри за осигуряване на растежа и колонизирането на полезните бактерии, които да контролират и доминират над преборят патогенните. Има продукти, като Омни-Биотик Панда, които успешно комбинират действието  на пробиотичните и пребиотичните средства в едно цяло. Те се наричат синбиотици.

Благодарение на състава си, който включва 4 полезни за организма щама бактерии, пробиотикът Омни Биотик Панда действа ефективно и подобрява както функциите на храносмилателната система и чрез нея на множество други системи, влияейки благоприятно на цялото тяло. Бактериите в пробиотика са изсушени чрез специален метод на лиофилизация и преди прием е необходимо да бъдат разтворени във вода. По този начин те се рехидратират и “събуждат", което гарантира тяхното преминаване през стомаха и успешното им достигне до червата, където се заселват.  Бактериалните видове в нашите черва имат синергично действие, а гарантираното усвояване на хранителната добавка от организма допълва редиците им и техните важни за тялото функции, което повлиява  и подсилва  имунната функция.

В какви случаи можете да приемате пробиотик Омни Биотик Панда?

Панда е хранителна добавка, която не замества здравословното и балансирано  хранене, но предоставя дневна доза от милиарди живи бактерии, които влияят положително при следните обстоятелства:

- бременност – бременните жени често изпитват чревен дискомфорт, изразен в киселини, газове, подуване, запек. Тези състояния могат да се повлияят благоприятно от синбиотика;

- кърмене – още от раждането бебето започва да изгражда своята защитна бариера срещу болестотворни организми. Чрез прием на пробиотик по време на кърмене можете да помогнете както на вашето бебе, така и на себе си, като изградите бактериален баланс за адекватна имунна система;

- при състояния на лошо храносмилане, болки, спазми, колики, киселини, гастрит, гастроезофагеален рефлукс и други при бременната и бебето.

Въпреки изчистения състав на синбиотичния продукт, винаги следвайте указанията за употреба, които производителят дава. Спазвайте препоръчителната доза и следете срока на годност, напомнят още от онлайн магазин Ведра Фармаси.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: