Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво трябва да знаем за спортните залози?
Автор: Екип Burgas24.bg 18:17 / 16.02.2021Коментари (0)1047
©
Спортните залози датират от дълбока древност и е трудно да се каже, кога точно са възникнали. Има сведения, че се е залагало на спортни игри още по времето на Древен Рим и Елада. С навлизането на онлайн букмейкърите обаче спортните залози отвориха нова страница и вече са далеч по-интересни, благодарение на многото възможности, които се предлагат от различните сайтове.

Най-гледаният и съответно най-залаганият спорт у нас е футболът, като той е неизменна част от всеки спортен букмейкър. Разнообразието от шампионати, на които може да се залага е изключително голямо, а същото важи и за наличните пазари, като може да се залага на голове, корнери, картони и какво ли още не. Футбол има през цялата година, като почти всяка седмица се играят срещи от големите клубни първенства, а тази година ни очаква и Европейски първенство, което любителите на залози очакват с голям интерес.

Тенисът също е популярен спорт за залои у нас, а и не само. Силното българско участие там е една от причините този спорт да се следи, а едни от най-залаганите надпревари са четирите турнира от Големия Шлем, които са разпръснати из годината. В тениса едни от популярните пазари са тези за брой геймове, за победител в отделните сетове, както и точен резултат. Предпочитан спорт за залози е и баскетболът, особено когато е активен NBA сезонът. Тук може да се залага за победител в четвъртина, на полувремето, а също и на всякакъв тип хендикап залози. 

Останалите налични спортове обаче също си имат своите привърженици, като и при тях разнообразието от пазари е повече от задоволително. Към спортните залози пък можем да присъединим дори и електронни и виртуални спортове, които са тренд в последно време, макар да не се вписват точно в представата за спорт. 

За да увеличите шансовете си за печалба от спортни залози е от съществено значение да се запознаете с всички детайли около спорта, на който залагате. В сайта на Нострабет може да намерите ценни съвети и обяснение на различни стратегии при залозите, така че те да бъдат както интересни, така и доходоносни.

Важно е да знаете, че повечето спортове в сайтовете за залози предлагат и залози на живо. Това е възможност, която все по-често се среща в букмейкърите и причината е, че е двойно по-атрактивна. Залозите на живо ви предлагат възможността да видите как се развива дадената спортна среща и след това да прецените какъв да бъде залогът ви. Коефициентите в секцията на живо често са доста изкушаващи, но могат да се променят всяка една секунда в течение на времето. Говорейки за спортните залози на живо, няма как да изпуснем и наложилата се кеш-аут функция, позволяваща ви да затворите залога си преди спортното събитие да е приключило

Букмейкърите обикновено предлагат по няколко различни спортни бонуса, така че проверете какви са наличните промоционални предложения в избрания от вас сайт, преди да залагате. Току-виж сте си осигурили безплатен залог или пък сте получили по-добри коефициенти за дадена спортна среща. Някои букмейкъри дори предлагат игри със спортни прогнози, в които не се изисква да залагате пари, но пък може да спечелите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: