Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво значение има броят линии при ротативките?
Автор: Екип Burgas24.bg 17:56 / 11.02.2021Коментари (0)1129
©
Ротативките, популярни още и като слот игри, са неизменна част от всяко казино. Ако обаче преди няколко десетилетия те бяха само под формата на големи физически машини, то с налагането на онлайн казината, ротативките комфортно се наместиха и в Интернет пространството с редица свои електронни разновидности. Разработчиците са се постарали, както да запазят чара на старите ротативки, тракащи при всяко завъртане на барабаните, така и да вкарат нужната доза съвремие, което да ги направи още по-атрактивни. 

В наши дни онлайн слот игрите могат да бъдат най-различни, като най-често те са с класическата плодова тематика или с древноегипетски мотиви. Не липсват обаче и всякакви други тематични слотове, като например такива, посветени на някой филм или пък вдъхновени от митологията. Визуалните и аудио ефекти правят играта по-интересна и завладяваща, но това, което влияе пряко на печалбата е процентът възвръщаемост, която всяка игра предлага, както и наличните печеливши линии. 

В зората на ротативките единственият начин да се стигне до печалба е когато на средната хоризонтална линия се наредят три еднакви символа, а в зависимост от това какви точно са те, се променя и размера на печалбата. Освен споменатото разнообразие от видове, бонуси и символи в онлайн слотовете, то при тях вече могат да се играе и с много повече печеливши линии. В наши дни могат да бъдат открити ротативки дори и със сто печеливши линии, като това става посредством повече барабани и повече печеливши позиции. Включвани бива линии по диагонал, на зиг-заг и по всякакъв друг начин. 

Наличието на повече печеливши линии съвсем логично носи и по-чести печалби, което е добрата новина. Трябва обаче да се има предвид, че при повече печеливши линии се увеличава и размера на залога ви. Например, при игра с десет печеливши линии единичният ви залог при всяко завъртане на барабаните ще е десет пъти по-голям спрямо игра с една печеливша линия, както и десет пъти по-малък при игра със сто печеливши линии. 

В такива случаи винаги е хубаво, когато може сами да посочите с колко печеливши линии искате да играете, а така е и с популярното заглавие Extra Stars слот, където по всяко време може да изберете с една, три, пет, седем или десет печеливши линии да играете. Това е една от класическите игри на популярния производител EGT, като включва добре познатите рилове с плодчета плюс специален символ звезда, който играе ролята на уайлд символ и се включва в различните печеливши комбинации, а също така ви носи и бонус завъртане. 

Много от различните слот игри разполагат и със своя безплатна версия, в която максимално да може да се насладите на емоцията от въртенето на барабаните, но в същото време да не загубите нито лев. Такъв е и случаят на Extra Stars слот, където единственото условие е да имате навършени 18 години. Няма как адреналинът при безплатната игра да е еднакъв с този при нейния вариант с реални залози. Все пак, във втория случай могат да се генерират печалби, но за сметка на риска от потенциални загуби. При всички положения играта на пробната версия е препоръчителна преди да се впуснете в реални залози, тъй като по този начин най-добре се запознавате с избраното заглавие и възможностите, които предлага.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: