Камджалов: Най-смелият ми проект в живота, поканих Софи Маринова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
18:13 / 24.02.2024
1439
Световноизвестният диригент Йордан Камджалов и попфолк звездата Софи Маринова се събират в уникалния спектакъл “Мистерия и свобода".

На 30 май в зала 1 на НДК ще бъде световната премиера на музикалния спектакъл. Следва гостуване гостуване в Античния театър в Пловдив, като концертът там ще бъде на 21 юни. Третата дата от турнето е 30 юни в Летния театър на морската ни столица Варна. Идеята е турнето да отиде и в други градове, както и извън България. Билетите вече са пуснати в продажба.

Маестро Йордан Камджалов не пести суперлативите за уникалния талант на фолк звездата, като я поставя на най-високо ниво като вокален талант и човек. Огромна изненада е също, че в спектакъла Софи ще представя произведения на няколко езика.

“Най-смелият ми проект в живота! Нещо скандално прекрасно, което готвим повече от половин година…. Поканих Софи Маринова, която е чудо като глас и като характер, да създадем заедно “Мистерия и свобода и в него участват изумителни хора, които нямат граници в музицирането и Софи Маринова на върха на свободата на мистерията" – казва диригентът в студиото на “Денят започва".

“Ще бъдат изпълнявани три стила – класика, романси и фолклор. Софи Маринова ще пее на френски, на италиански, на немски, на македонски, на руски, на български, разбира се… Това е за хора със силна и здрава психика, ще се късат дипломи! Това е нов етап в музикалното взаимодействие. Много се радвам, че в България има творец като Софи Маринова. С всички колеги, с които говоря, те казват, че едва ли има по-музикален човек в България. Казват, че тя има един глас, за който самата тя не подозира нейните възможности и е един от най-добрите хора на планетата " – добави още той, пише Signal.bg.

Виж коментарите (4)

Още по темата (5435):
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).