Камелия проговори открито за дългогодишната си борба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:54 / 20.11.2023
701
Камелия проговори открито за дългогодишната си борба да има дете. 15 години коства на попфолк звездата да постигне най-голямата си мечта – да стане майка.

В "Шоуто на Николаос Цитиридис" певицата разказа за огромните трудности, през които е преминала и премеждията, но не се e отказала.

Не крие, че през годините е изпитала цялата палитра от емоции, която може да си представи човек, мечтаещ за бебе – много загуби, отчаяние, краткотрайна радост и очакване, последвани от тъга и разбити надежди, физическа и емоционална болка. Въпреки това чудото накрая се случва и през април Камелия става майка.

“Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка – в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах" – споделя тя.

Възмутена е, че двойките с репродуктивни проблеми в България са третирани като втора-трета категория хора, подложени са на безумни спънки и отношение и често са принуждавани да търсят помощ в чужбина. 

"Защо тези хора, които имат проблеми и не могат да си родят дете, защо те трябва да се чувстват обречени, да страдат, да посягат към алкохола, а някои и дори да отнемат живота си. Защо?! Защо, след като повечето от тях биха били чудесни родители, за пример и биха дали прекрасни деца на нашата България"?, пита Камелия.

Фолк звездата разкри, че докато се е борила да има дете, е влизала и във форуми за майки, но вместо някакво успокоение и съвет тя става още по-объркана. Сега  се радва на най-скъпото си съкровище и разчита на безценната помощ за отглеждането му на двете щастливи баби – нейната майка и майката на съпруга й Цветин.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5439):
20.05.2024 Почина емблематичен певец, един от създателите е на най-успешната група в
света
20.05.2024 Изписаха Росица Пейчева: Явно няма щастие без болка и изпитания
20.05.2024 Последно: Дженифър Лопес и Бен Афлекса не са разделени!
20.05.2024 Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
Още новини от Любопитни новини:
Софи Маринова ще сбъдне детската си мечта
В 30 грама тиквени семки може да си набавим магнезий, цинк и необ...
Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Доч...
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).