Камелия специално се подготвяла за голата фотосесия, ето как!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 24.02.2020
2788
Камелия е минала подготвителен курс при любимия си Цветин за прословутата си гола фотосесия за "Плейбой". Това сподели самата тя, като уточни, че благодарение на тренировките, силно впечатлила екипа на изданието.

"Цветин ми каза: "Ти може да имаш прекрасно тяло и да изглеждаш супер, но ако погледът ти е тъп, тази фотосесия не би предизвикала никакъв интерес", спомни си Камелия, която на 10 януари празнува 49-тия си рожден ден. Броят с еротичните й снимки е най-продаваният висторията на списанието у нас, подчерта изпълнителката". Почитателите със сигурност помнят провокативната й фотосесия, но пък може би трудно биха допуснали, че Камелия навремето е била учителка в детска градина. 

Това е първата работа на бъдещата звезда. Тя постъпила като възпитател в детска градина в родния си град Чипровци, почти веднага след като се дипломирала. Днес Камелия отчита стажа си като много полезен. "Научих се да бъда търпелива, да работя с много откровени, открити и чисти същества и те много ме заобичаха", сподели певицата. Сутрин, когато децата идвали в градината, и видели, че Камелия не е на смяна, започвали да плачат и искали да се прибират вкъщи. А когато я срещнели, влизали с радост. Камелия не се задържала дълго на тази работа, тъй като след като спечелила титлите "Мис Чипровци" и "Мис Монтана" започнала да се изявява на музикална сцена. 

Тя пеела от дете в училищния хор, но повече наблягала на уроците. "Майка ми ме караше да уча биология и химия, за да стана лекар... След това предпочетох да лекувам хората с песни", споделя Камелия. Тя пее по сватби и кръщенета, докато през пролетта на 1996 г. се присъединява към оркестър "Видин". През 1997 г. подписва договор с "Пайнер", а днес е самопродуциращ се изпълнител. Камелия пази хубави спомени от турнетата на фолк гиганта. Свързва концертите и с подготовката си за фотосесията за "Плейбой". След всеки концерт, не разваляла грима и прическата си, а бързала да се прибере в хотелската стая и да се съблече пред фотоапарата на Цветин. Той я снимал гола, което й помогнало да се подготви психически за предстоящите еротични кадри за еротичното списание, пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).