Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Камелия вдига пищна сватба
Автор: Екип Burgas24.bg 11:03 / 13.04.2023Коментари (0)648
©
"Имам желание за сватбено тържество! С Цветин сключихме брак преди 7 години, но заради различни обстоятелства като пандемията, която ни развали плановете, все още не съм се виждала като булка. Тепърва престои да организираме сватбата си", разказа детайлно попфолк певицата Камелия.

Изпълнителката на "Залезът и зората" вече 25 години е рамо до рамо с гвардееца Цветин. От 7 години те официално са съпруг и съпруга. Пред медията ни Камелия сподели, че любовта им е била от пръв поглед и е успяла да устои на всички премеждия и изпитания във времето.

"Нашата любов се роди в родния ми град Чипровци. Влюбихме се от пръв поглед и станахме гаджета малко преди Цветин да влезе в казармата и да стане гвардеец. За радост, казармата тогава беше една година. Помня, че чаках с трепет отпуските му и да се завърне за постоянно. През годините имахме много премеждия, дори и раздяла, след която осъзнахме, че не можем един без друг. Тази раздяла беше колкото неприятна, толкова и поучителна за нас като двойка. За всички тези години сме имали и хубави, и лоши моменти, но това са живите хора във връзка", разказа певицата. 

Като най-хубавия си момент Камелия определи всяко утро, в което се събужда до съпруга си. Радва се на това, че те са честни и открити един към друг. Заедно взимат всички житейски решения и се стараят да постигат съгласие за всеки важен въпрос.

"За мен тайната на семейното щастие се крие в доверието. Това да можеш да се разкриеш такъв, какъвто си, пред любимия си човек, без маски, фалш и суета. Да можеш да споделиш щастието и мъката си. Когато ти си този, който си - дори и леките различия се напасват. Всички двойки са различни, но това са най-важните фактори за съществуването на една връзка", каза още Камелия, която е носителка на титлите "Мис Чипровци" и "Мис Монтана".

По повод това дали ревността има място във връзката им, Камелия бе категорична, че такова чувство между тях няма.

"Между нас няма и капка ревност! Когато двама души са толкова близки, колкото сме ние, подобни чувства не съществуват. Ако взаимоотношенията между двама влюбени са успешни, честни и споделени, ревността я няма. Такива негативни емоции се появяват, когато единият се опитва да се налага, да контролира или да лъже другия. При нас всичко е искрено", сподели за финал Камелия и разкри кога е получила предложението от Цветин.

"Получих предложението си за брак на един от най-светлите празници - Бъдни вечер. Случи се в семейна атмосфера", сподели пред "България Днес" Камелия.

Русокосата фурия казва още, че докато е седяла на семейната им трапеза в уютна и романтична обстановка, са пуснали любимата песен на двойката - "Супермен" на Дино Мерлин и Желко Йоксимович. Обстановката била много уютна и романтична.

"В този момент Цветин падна на колене, в ръката си държеше диамантен пръстен и ме помоли да стана негова съпруга. Аз бях много щастлива и веднага приех. Още пазя и обожавам годежния си пръстен, въпреки че рядко го нося", спомни си с умиление Камелия.

Засега не е ясно кога точно ще е сватбата, защото няма насрочена дата. Самата певица казва, че това може да стане по всяко време, защото Камелия обичала да действа импулсивно.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: