Кейт Мидълтън впечатли всички с визия за над 4000 лева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:14 / 22.03.2023
636
Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън призова най-влиятелните бизнес лидери на Великобритания за подкрепа за улесняване на драматичната обществена промяна, която според нея е необходима, ако страната иска да даде приоритет на здравето и благосъстоянието на бъдещите поколения.

Облечена в изящно бяло сако Alexander McQueen оценено за 1945 паунда (над 4300 лв.), тъмносин панталон и обувки на ток, кралската особа пристигна в централата на NatWest в The Square Mile, за да стартира новата си кампания, разказва vesti.bg. 

Нейното послание беше просто: това, което се случва с хората в ранното им детство, особено между раждането и петата година - когато мозъците ни се развиват по-бързо, отколкото когато и да било в живота ни - фундаментално се оформя остатъка от живота ни и това има пряко въздействие върху проблемите с психичното здраве, пристрастяването и социалния живот.

Кейт Мидълтън е толкова убедена във важността на повишаването на осведомеността по проблема, че се е зарекла да посвети целия си живот на това и вече е създала свой собствен Център за ранно детско развитие.

Описвайки първите години от живота ни като "златна възможност да трансформираме бъдещите си житейски резултати“, тя каза на събралите се лидери, че е време да мислим "радикално“, за да създадем работна сила, която е "устойчива, гъвкава и способна да преодолее различията“, защото "здравословното развитие на нашите деца зависи от здравите възрастни“.

Принцесата подчерта, че индивидуалните взаимоотношения и връзки са "жизненоважни за сътрудничеството и основен елемент за културата и функционалността на бизнеса“.

Откакто пое новата си титла след смъртта на кралица Елизабет II, много от публичните ангажименти на принцесата бяха съсредоточени около психичното благополучие на децата, младите хора и възрастните, от воденето на новинарско предаване за психичното здраве на тийнейджърите по BBC Radio 1 до посещението в неонатологично отделение в Съри.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).