Керана: Има моменти, в които се чувствам неудобно на сцената

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:38 / 27.03.2023
1840
Керана разкрива своя свят пред телевизионните зрители. Пътят на певицата, чието рождено име е Юлия Йорданова, преминава през Английската гимназия в Пловдив, продължава през "Музикален мениджмънт“ в Мюнхен до Тайланд. В Азия Керана открива, че щастието се намира в друга Вселена – тази на музиката.

"В началото на 20-те си години твърде често съм се чувствала празна. Това беше периодът, когато най-много изгубих връзка с истинското си Аз. Повече слушах това кое е престижно, кое е правилно. С кое семейството ми би се гордяло…“ – разказва тя пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

Керана е самобитна, пълна с харизма и алтернативна, а с появата й на българската сцена раздвижи нещата и то космически.

"Много неща хората не знаят за мен. Често се затварям в себе си. Често хората ми казват, че имам силна и хубава енергия. Свободата е нещото, което винаги ми е движело и ми е давало посока и вкус в живота. Тя е и нещото, с което не мога да правя компромиси. Мразя някой да ми казва какво да правя. Дали това или онова е правилно. Защото съм го правила и това ме е карало да се чувствам незначителна“ – споделя певицата.

Не крие, че е правила неща, които не харесва, но е успяла да намери себе си и да промени живота си по начин, който иска.

"Например, когато отидох в Германия. Учех в университет в специалност, която не исках. Основните провали в живота ми са били свързани с неща, които всъщност не съм искала. Парадоксът е, че цял живот съм знаела за какво съм родена. Обичам да пея и да бъда на сцената. Когато живеех в Тайланд, работех във фирма за stock видеа. Там продуцирахме, озвучавахме и правехме точно това. Един ден се събудих и си помислих, ако това е животът ми, той няма никакъв смисъл! Казах си: Или продължаваш по-същия начин, или трябва да направиш нещо радикално!“ – казва изпълнителката.

"Когато бях малка, мечтаех да пея и да бъда на сцената. Гледала съм записи от времето, когато съм първи клас. Толкова се вълнувам, докато пея, така артистична съм, играя си с камерата. И в момента, в който някой друг трябва да каже нещо, го гледах лошо. Нося в себе си спортната злоба“ – спомня си тя.

За работата си в групата “Керана и Космонавтите" певицата разказва: "Да записваш песни с реална банда и истински инструменти, не е като да записваш песен като си дръпнал инструментала от банка с музика и просто слагаш вокала отгоре. Ние сме една от малкото банди, които на живо звучат по-добре, отколкото на запис. Нямаме гръб, което го прави по-трудно. Ние финансираме и създаваме музиката си.“

Сега Керана е част от звездния каст в “Като две капки вода", където излиза от зоната си на комфорт, а публиката се наслаждава на сценичните й превъплъщения, въпреки че самата певица не крие притесненията си по време на сценичните си изяви.

"Има моменти, в които се чувствам неудобно на сцената. И това е, когато съм извадена извън контекста. "Като две капки вода“ са една такава ситуация, в която се притеснявам на сцената. Защото нямам тази свобода, която имам в другите ситуации. Аз обичам да изляза на сцената и да стоя по два три часа. Да мога да опозная публиката и да я усетя. Да се избавя от притеснението, което блокира всички други емоции. "Капките“ за мен са различно нещо, защото при тях всичко се случва в рамките на няколко минути. Това притеснение винаги ми е пречело. Ако сложим победата като цел, която съм си поставила, тогава тя е важна за мен. Никога не съм искала да съм популярна заради самата мен, а заради музиката си. В последно време осъзнавам, че още си живея с мисълта, че ме никой не ме познава. Затова в някои ситуации съм изненадана" – обяснява тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Сестрата на Маги от "Ергенът" - невероятна красавица
Стефанка Митева за японските анимации: Митовете и легендите оживя...
Ергенката Валерия потъна в скръб заради загуба
Росица Кирилова замина сама за Виетнам
Помните ли я? "Ледената кралица" Асдис Ран може да стане президен...
Една от най-големите столици в света потъва


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).