Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кой може да използва Betway бонус за завишени коефициенти
Автор: Екип на Burgas24.bg 15:00 / 09.04.2022Коментари (0)664
©
Сайтовете за спортни залози в България продължават да се увеличават, а на най-новият онлайн букмейкър е Betway. Международната бетинг компания, която оперира в редица държави в цял свят, вече е достъпна за български играчи. Всеки регистриран може да се сдобие с Betway бонус, който определено впечатлява. Освен начален бонус, Betway предлага и много други атрактивни оферти. Една от запазените марки на букмейкъра е така нареченият Betway boost бонус. Какво представлява той и кой може да се възползва от него – всичко това ще научите по-надолу в статията.

Още с регистрацията си Betway ще ви попита какъв начален бонус искате – за спорт или казино. Това обаче е само началото на едно невероятно преживяване на сайта на букмейкъра, защото офертите ще ви заливат една след друга. Още с първите си залози в Betway ще можете да се възползвате от Boost бонуса, който ви позволява да се възползвате от значително завишени коефициенти. Няма играч, който да не търси най-добрите коефициенти на пазара. В Betway предлагат умишлено по-високи ставки на определени събития, които са си чист подарък за играчите.

При Betway boost бонуса букмейкърът предлага предварително избрано спортно събитие, за което коефициентите са завишени. Всеки ден Betway предлага различни събития с по-високи коефициенти. Опитните играчи винаги започват деня си от събитията със завишени коефициенти, защото това е невероятен шанс да постигнете по-голяма печалба от стандартната. Ако сравните събитията с Betway boost с тези в някой друг букмейкър, то веднага ще ви направи впечатление огромната разлика в коефициентите. Именно затова клиентите на Betway са изключително привилегировани.

В промоцията на Betway попадат най-различни спортове, но най-предпочитани са офертите за футбол. Букмейкърът предлага атрактивни пазари за мачове от турнирите на УЕФА - Шампионска лига, Лига Европа, Лигата на конференциите, както и най-добрите първенства в Европа като Висшата лига, Бундеслигата, Лига 1, Ла Лига, Серия А, а и българската Първа лига. Завишени коефициенти обаче ще намерите и на събития извън футбола, като за целта трябва да следите ежедневните предложения на букмейкъра.

Betway boost офертата може да търпи промени, така че следете актуална информация от букмейкъра. Самият бонус няма някакви специални изисквания за активиране – единствено трябва да отворите събитието, за което Betway предлага завишени коефициенти, а след това да направите залог и да се възползвате от по-високата ставка. Коефициентите са значително по-изгодни от стандартните и само можете да спечелите от това.

Както и сами се досещате, Betway boost не може да бъде използван от клиенти, които нямат регистрация в платформата. За да се възползвате от бонуса, вие ще трябва да се регистрирате в Betway, което става много лесно и бързо в няколко лесни стъпки. Веднага след регистрацията си вие ще можете да се насочите към секцията с промоции на Betway, където ви очакват много изненади. Освен това Betway си запазва правото да изключва играчи от промоционалната кампания, ако установи, че даден играч по някакъв начин злоупотребява с бонуса или нарушава правилата и условията на букмейкъра.

Betway boost бонусът е модерна оферта, която всички световни букмейкъри се стремят да предлагат. Завишените коефициенти са нещо, което се харесва на играчите. Тъкмо поради тази причина амбициозни букмейкъри като Betway предлагат такива оферти на клиентите си. Много играчи дори избират да залагат само на събития със завишени коефициенти, защото по този начин постигат по-големи печалби. По-високите ставки са вид подарък на букмейкъра, с който се цели да се стимулират играчите и да се покаже специално отношение към тях. В обобщение можем да кажем, че Betway boost бонусът е много специално предложение, което си заслужава да опитате.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: