Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-популярните Betano бонуси за футбол
Автор: Екип на Burgas24.bg 11:00 / 12.04.2022Коментари (0)1259
©
Любителите на футболни залози вече имат възможността да избират от най-различни онлайн букмейкъри. Едно от новите имена на българската хазартна сцена е това на Бетано. Международната компания изпъква с изключително атрактивните си betano бонуси, които привличат вниманието на феновете. Букмейкърът предлага страхотен начален бонус, но и много други оферти, свързани с футбола. Какви са промоциите на Бетано за футбол и как можете да се възползвате от тях – разберете в следващите редове.

Няма съмнение, че за всеки нов клиент е важно от какъв начален бонус ще може да се възползва. В Бетано потребителите със сигурност няма да останат разочаровани, защото стартовата оферта може да достигне до 300 лева, а в добавка ще получите и безплатен залог. Началният бонус на Бетано е в размер на 100% от вашия първи депозит, който не може да е по-малко от 10 лева. При минимален депозит от 10 лева вие ще се сдобиете с 10 лева бонус. Ако депозирате 300 лева, ще получите 300 лева бонус, като така общият ви баланс ще стане 600 лева.

Както вече споменахме, Бетано ще ви подари и безплатен залог, който може да достигне до 30 лева в зависимост от вашия депозит. Ако сте депозирали между 10 лева и 49,99 лева, ще получите 10 лева безплатен залог. За депозит от 50 лева до 99,99 лева вашият безплатен залог ще бъде в размер на 20 лева. За първоначален депозит от над 100 лева ще получите безплатен залог за 30 лева. Това е изключително добра оферта, защото малко букмейкъри предлагат безплатен залог към началния бонус.

Разбира се, трябва да се имат предвид и правилата и условията на бонуса. За да отключите бонуса на Бетано, първо ще трябва да превъртите еднократно вашия депозит, което може да стане със залози на поне 1.50 коефициент. Едва след това ще можете да работите със своя бонус, който заедно с депозита ще трябва да бъдат превъртяни общо 5 пъти преди да можете да ги изтеглите. Бетано ви дава възможност да следите колко още ви остава, за да превъртите бонуса, което е голямо удобство.

Началният бонус може да бъде използван изцяло във футболната секция, но можете да правите залози и на други спортове в зависимост от вашите интереси. Бетано предлага и така нареченият АССА бонус, който може да използвате на водещите първенства от света на футбола. При него се изисква да направите множествен залог с поне 4 селекции, като всяка селекция трябва да е поне с 1.50 коефициент. Ако залогът ви се окаже печеливш, то Бетано ще ви даде увеличена печалба от 10 до 50%. Ако сте заложили на 4 мача, вашата печалба ще се увеличи с 10%. С всяка следваща стъпка се добавят още 5%, като при 9 познати мача на множествен залог бонусът е 40%, а за 10+ мача – 50%. Тази оферта може да бъде използвана от всеки играч, но до 3 пъти в рамките на 24 часа.

Бетано предлага още много атрактивни оферти за футбол. Такава например е ранното изплащане, когато вашият отбор поведе с два гола. Така вашият залог веднага ще се превърне в печеливш, без да чакате края на мача. Това ще ви защити от риска да се стигне до обрат, а във футбола редовно се случват обрати.

Бетано дава и специални залози с по-високи коефициенти, както и Бетано мисии, с които можете да преследвате допълнителни печалби, докато се забавлявате. Букмейкърът дава и много краткосрочни оферти на своите лоялни играчи, но конкретните им условия могат да варират според таргетираното първенство. Бонусите на Бетано за футбол са впечатляващи и със сигурност ще направят играта ви много по-интересна и приятна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
България и Войната в Украйна
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: