Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-сигурните залози на футбол?
Автор: Екип Burgas24.bg 11:59 / 11.03.2024Коментари (0)1177
©
В света на залозите победите не са даденост, дори ако Реал Мадрид играе с Бате Борисов или Манчестър Сити се изправи срещу Рен. Да, грандовете са неизменни фаворити, но винаги има вероятност нещо да се обърка или мачът да се запъне с две нули на таблото до самия край. Казваме това, защото в статията ще ви представим топ 5 на най-достъпните футболни залози, ако се доверим на експертите и анализаторите. Такива са и предпочитанията на потребителите, така че имаме допълнителен аргумент.

Краен резултат



Това е най-класическият и традиционен залог в букмейкърските сайтове. Колкото и нови пазари и функции да въвеждат операторите в последните години, прогнозата за краен победител с три варианта - 1, Х или 2, е най-предпочитана. И това надали скоро ще се промени. Каквото и да става на терена, накрая важен е резултатът. Възможностите са ясни - победа за домакина, равен или победа за госта. Единичните залози съществуват от зората на спортните наземни и онлайн залагания. Тези прогнози са сравнително бързи за поставяне и предлагат разумен баланс между риск и печалби, като държат зрителите в напрежение до последния съдийски сигнал. Колкото повече предварителна информация за мача и отборите имате, толкова по-добре.

Равенство няма залог

Същината на този залог е, че шансът за равенство е елиминиран от букмейкъра. Това значи, че ако мачът завърши без победител, операторът ще обяви залога за невалиден и ще изплати обратно сумата на потребителя. Това намалява риска и дава нови възможности за играчите да пробват стратегиите си, например в турнирни реванши, при които единият отбор трябва да наваксва голова разлика, за да продължи напред. Друга тактика е да използвате опцията за “Равенство няма залог" в множествени колонки за мачове на кантар, защото елиминира риска от равен резултат. Имайте предвид, че “Равенство няма залог" често важи само за редовното време, а не за продължения или дузпи. Затова винаги четете правилата и условията.

Двоен шанс

Това е достъпна и по-сигурна алтернатива на основния залог за краен резултат. Тук играчите имат възможност да прогнозират два резултата за изхода на мача, като например домакинска победа или равенство за Ювентус срещу Лече, защото са убедени, че бианконерите нямат да допуснат поражение пред собствена публика. В такъв случай залогът се поставя на 1X, тоест домакинска победа и равенство. Другите опции за Х2 - равенство или победа за госта, и 12 - победа за домакина или победа за госта. Залозите “Двоен шанс" са с по-ниски коефициенти, съответно и печалби, но остават предпочитани от умерените играчи, които се наслаждават на залаганията и не искат да рискуват излишно.

Над/Под



Това е друга разпространена форма за футболни залагания. Тя се отнася до общия брой голове, които ще бъдат вкарани в мача. Крайният победител и други събития нямат значение. Най-често операторите поставят кота от 2.5 гола, а играчите избират дали ще паднат повече (Над) или по-малко (Под). С други думи, при по-малко от 2.5 ви устройства резултат от 2:0, 1:1, 1:0 или 0:0, без значение за кой от двата тима. На пазара на онлайн залози се предлагат и по-различни ставки, като 0.5 до 4.5 и 5.5 гола. Тук също е важно да съобразите моментната форма на тимовете, да погледнете статистиката и как тези съперници се представят един срещу друг.

Спред или Хендикап



Това са специализирани пазари, с които букмейкърите дават повече опции на залагащите на даден футболен двубой, в който има изявен фаворит. Операторите задават голово предимство на аутсайдера в срещата, за да изравнят шансовете. Това е чудесна възможност за хората, които искат по-високи коефициенти. В линията на залога е описано условието, например Ливърпул- 2 срещу ЛАСК в Лига Европа. Ако заложите на този пазар, вместо на класическия краен резултат, и мърсисайдци победят с над 2 гола разлика, например 4:1, то ще получите по-голяма печалба. Ако пък държите на подкрепа аутсайдера, това отново е вашият топ избор.

Футболните залагания стават все по-атрактивни и променят начина, по който гледаме и се вълнуваме от любимата игра на зеления килим. Независимо колко примамливи са обещанията на букмейкърите, винаги подхождайте разумно и отговорно, а не импулсивно и необмислено. Само така победите са наистина сладки.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Бум на коклюш в България
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: