Колите на нашите звезди – и арабски шейх би им завидял

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:32 / 16.01.2023
651
Последно русокосото изкушение Златка Райкова се сдоби с уникален подарък за Коледа от любимия мъж и се похвали в социалните мрежи. Бременната плеймейтка показа чисто нов суперлуксозен джип.

За да направи последователите си съпричастни към емоцията си, Златка качи емоционален видеоклип. В него в подземен паркинг миньончето открива покрит с рози и балони автомобил. Изненадата докарва Златка до екстаз и тя започва да подскача и подвиква щастливо около колата. "Обичам те", написа Райкова под сторито си. Колата на хубавицата е същият модел, какъвто караше и преди, но последен модел, разбира се, пълен с всевъзможни екстри, за да бъде комфортно както на нея, така и на децата й.

Мара Отварачката също се похвали с коледния си подарък, който пък е червен джип Ламборджини Urus, а цената на такъв е около 250 000 евро. Колата е произведена преди около 2 години, не е чисто нова, но въпреки това струва цяла камара пари. Семейството вече си е сложило номер СВ2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. Само цената на регистрационните табели е 15 бона. Мара ще се порадва известно време на луксозната си придобивка, а после ще я продаде, каквато е практиката й.

Певицата стана известна с това, че последно време сменя колите си по- бързо от носни кърпички. Любимият й я изненада с 4 коли за последната година - първата беше джип Мерцедес, за рождения си ден получи Бентли, после Ферари, а сега и Ламборджини. Urus е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч. В България има около 300 бройки от скъпия джип. Сред най-известните му притежатели е милионерът Румен Гайтански – Вълка.

Попфолк звездата Фики Стораро също си направи скъп коледен подарък. Певецът може да се похвали, че и той вече е горд собственик на луксозно Ламборджни Urus. Автомобилът на наследника на Тони Стораро е изключително атрактивен, при това не само заради цената и модела си, а защото той е избрал да бъде решен в яркозелен цвят. Певецът дори засне колата си в един от последните си видеоклипове. Трудно ще е да остане незабелязан по софийските улици, а и явно да се изфука с баровско возило за него е истинско удоволствие. Първи със суперлуксозна и бърза кола обаче се похвали брат му Емрах. Той получи от баща си като подарък мощна спортна кола на стойност над 200 хил. лева. Возилото е специално избирано от Тони за наследника му. За Емрах това е сбъдната мечта. Не е тайна, че той има афинитет към бързите скорости.

Попфолк звездата Азис също се изфука в социалните мрежи с нова придобивка - кола за 500 бона. Мощно черно возило, дело на германския инженерен ум, си подари певецът малко преди края на годината. От снимка, която качи в профила си в Инстаграм, става ясно, че звездата обикаля софийските улици с мощен черен джип. Возилото е изключително луксозно и популярно сред елита у нас, а стойността му варира от 250 до над 500 хиляди лева и зависи от изпълнението. Запознати твърдят, че колата на звездата е от най-скъпите варианти за модела, тъй като на снимката издайнически се виждат червените предпазни колани - символ на специалното изпълнение на колата. Известен факт е, че Азис е любител на бързите и мощни коли, вдигащи високи скорости и създаващи усещане за луксозен живот.

Младата певица Палома също може да се похвали с подарък от своя любим. Красавицата получи автомобил, подобен на този на Азис. Хубавицата дори засне специална фотосесия, за да покаже придобивката си пред своите почитатели. Колата отново е черен цвят, чисто нова и с всички екстри, необходими за лускозно пътуване. Малко по-късно обаче красавицата показа недоволството си в мрежата, след като установи, че половинката й има същата кола, но много по-хубава от нейната.

Преслава също се сдоби със същата кола, само че в червено. Изпълнителката прикова вниманието в социалните мрежи, след като публикува снимка с мощния и ултраскъп автозвяр. Попфолк дивата вече се придвижва из страната с чисто нов джип "Мерцедес". От формата на колата става ясно, че чаровната певица е привърженик на най-актуалния сред елита модел на G-класа.

Футболната Звезда Валери Божинов се раздели със супербързата кола, която караше доскоро, и вече кръстосва софийските улици с чисто нов луксозен Фиат модел 500. Колата на спортиста е чисто нова и е модел Абарт. Тази разновидност е с 200 конски сили и с луксозен кожен салон. Автомобилът е предпочитан от дамската аудитория, но пък е много подходящ за градски условия, хвалел се футболистът./show.blitz.bg

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).