Концерт "Любов по ноти" ще се състои в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:38 / 11.02.2016
2284
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
"Любов по ноти" очаква почитателите на красивата и романтична поп музика в навечерието на празника на любовта и виното.

Поредната нетрадиционна музикална приказка ще се случи благодарение на организаторите - All the Jazz и Националното училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров".

Вокалните педагози - джаз-певицата Мишел Дийн и поп-певицата Соня Пулева ще представят своя нов проект, в който участие ще вземат ученици от класовете по "Поп и джаз пеене" и "Актьорско майсторство" с преподаватели Милена Добрева, Анета Данаилова, Георги Минков и Невена Цанева.

На 12 февруари романтиката и нежността ще оживеят с красивите мелодии за любовта в изискания стил на младите изпълнители.

Публиката ще се наслади на вечните песни посветени на най- красивото чувство като : " Светът е за двама", " Старата любов", "Вleeding love", "Hurt", " One and only", " You are the sunshine of my life", " Веd of roses", " Just the way you are" и много други.

В този музикален спектакъл участие ще вземат Йоана Петрова, Габриела Димитрова, Неделина Захариева,Ивана Василева, Каля Коева, Вероника Грозева, Маноела Георгиева, Кристина Станкова, Аманда Вагенщайн, Ксения Гребен, Росица Перева, Богомила Цекова, Михаела Тончева, Мирослава Пейчева, Йоана Стоянова, Маломир Ингилизов, Боил Каранейчев и Станислав Сталев.

А за да бъде приказката за любовта и щастието, за усмивката и мечтите истинска в нея ще се включат и актьорите Натали Геврен и Стоян Величков.

Уникалният концерт "Любов по ноти" ще се състои на 12 февруари от 19.30 часа в Bar Target в Бургас, в нощта преди празника на влюбените Свети Валентин и ще се превърне в подарък на децата от Музикалното училище за верните им фенове.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).