Кондьо пя със сърдечна криза на концерт в Бургаския затвор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:46 / 24.07.2008
554
Ромският славей Кондьо Савов е пял със сърдечна криза по време на последния концерт на Бургаския затвор, научи кореспондентът на БГНЕС в Бургас.

Излежаващият присъда за сводничество фолкпевец не се почувствал добре, но въпреки това се явил на сцената и пял в продължение на час и половина. БГНЕС напомня, че Кондьо се лекуваше от сърдечните си болежки през април в клиника край София. След седмица той беше изписан във видимо добро здравословно състояние. Фолкзвездата страда също и от високо кръвно. Заради присъствието му в затвора други лишени от свобода се запалиха и започнаха да се изявяват таланта си. В момента Кондьо работи съвестно в автосервиз и живее в общежитие, което е само на метри от Централния корпус на затвора в Бургас. Той е инициатор на всички концерти в затвора и е централна фигура в тях. По данни на останалите лишени от свобода, той любимец на затвора.

Източник: БГНЕС


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Танцуващо мече побърка интернет
Макрон препоръча нашето море като една от своите топ дестинации
Мумио помага за много проблеми
На 50 години Росица Пейчева стана майка за трети път
В кухнята на България се търсят връзките с нашите съседи. Салатат...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).