Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Конфликти на работното място вгорчават деня на една зодия
Автор: Екип Burgas24.bg 08:58 / 30.12.2020Коментари (0)1677
©
Дневен хороскоп за 30.12,сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Началото на нови занимания ви носи признание. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща със задгранични посетители ще ви обогати с полезна информация. Ако се налага да се заемете и със спешни задачи, не прекалявайте с активността си. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. Не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора. 

ТЕЛЕЦ

При делови срещи и неотложни разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите заради създаденото мнение, че ги прекъсвате заради липса на компетентност заради прибързаността си. Очаквайте известие за печалба. Не пропускайте да планирате следващия месец и да проверите финансовото си състояние. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот, само защото действате на своя глава в почивния ден. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и силата на вашите чувства и може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Забравете за страничните занимания на работното си място, за да не загубите част от спечелените пари отдадени на вашето хоби, вместо на задълженията си. Позволете на вашите близки да ви поглезят и се отпуснете от напрежението. Заслужили сте си вниманието им, защото сте работили активно през месеца и днес сте донесли в дома си голяма сума. Вечерта сте поканени на вечеря с роднини. Внимавайте с интимната си половинка, за да избегнете проблемите в отношенията си с тези хора. Сексуалните удоволствия в този ден е добре да са взаимно желани. 

РАК 

Бъдете внимателни и отговорни към вашите близки, ако имате проблеми в отношенията. Не допускайте разправии в този ден. Вашите нови познати ще ви бъдат както подкрепа в момента, така и бъдещи възможни неприятели, ако го допуснете, затова бъдете предпазливи. Не пътувайте! В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Без значение какво става около вас, сте длъжни да съхраните вашия оптимизъм и бодростта на духа си. Вашата самоувереност дразни близките и приятелите ви. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Вашите финансови успехи предизвикват не малко завист. Обмислете бъдещи инвестиции. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс. 

ДЕВА

Не бива да пътувате, дори и ако се налага да провеждате делови разговори в този ден, особено ако не са планирани, но вашия началник настоява за срещата. Успехът не е с вас. По-добре обмислете начинанията за следващия месец. На работното място се справяте добре с рутинните си задължения, но и новите задачи ще ви донесат успех, ако избегнете конфликтите. Очертават се проблеми в личните ви отношения. Не закъснявайте много и се приберете навреме за вечеря. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Завладени сте от вашите мечти и сте готови да поставите началото на задача, която изисква да си наложите търпение, да сте отговорни и да не разчитате на странична помощ. Спокойствието при разговори с вашите колеги ще ви спести язвителните им подмятания заради вашето нежелание да споделите плановете си. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте. 

СКОРПИОН

Разногласия с вашите колеги може да станат причина за разправия на работното място. Търпението и вашата доброта ще ви спечели уважението им. Не се поддавайте на гнева си. Можете да постигнете целите си на вашето работно място, но е по-добре да не проявявате прекалена активност. Звездите съветват да проявите гъвкавост в общуването с близките си. Ако овладеете емоциите си няма да се лишите от сексуални наслади в края на годината и ще се подготвите с добро настроение за празничната трапеза на следващия ден.

СТРЕЛЕЦ

Колегите ви са допуснали грешки заради прибързани, противоречиви и погрешни заповеди от вашите началници. Не се намесвайте. Колебаете се дали да пътувате сами. Изпълнени сте с решителност и желание да сте дейни на работното място, но няма как да отложите командировката. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма как да убедите половинката си, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението и от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Начинанията ще ви донесат успех. Ако искате да сте спокойни, завършете започнатите задачи. Следобед проведете планираните срещи и разговори. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, които ви поднася Съдбата, ако не прекалите с изискванията си към вашите колеги. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ 

Начинанията в този ден няма да бъдат успешни и не бива да пренасяте работа по тях в новата година. Не се изкушавайте да действате прибързано. По-добре си останете у дома и се отдайте на развлечения. Не спорете с вашите колеги, особено ако не сте компетентни. Не се сърдете на отправената ви критика, която днес ви носи полза. Бъдете внимателни с близките си, защото и те са уморени като вас и имат нужда от почивка, но вие изобщо не се замисляте над това. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще туширате със сексуални удоволствия. 

РИБИ

Изпълнени сте с решителност и готовност да се справите със задълженията си на работното място. Не е изключено да поставите началото на нови задачи, с което ще изненадате колегите си. При необходимост от неочаквани делови срещи бъдете уверени в исканията си и не се притеснявайте да ги поднесете. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: