Коя е жената, която прегръща Бойко Борисов след ареста му?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
08:33 / 19.05.2022
1078
"Днес маските паднаха. Фандъкова и ГЕРБ организират протест за неща, които пряко зависят от тях самите вече 15 години! Реват и искат подаяния за стотици милиони от българския данъкоплатец, но нито искат да спрат кражбите в ЦГМ и градския транспорт, нито са готови да си мръднат пръста, за да го направят по-конкурентен и удобен за софиянци". На този пост подападнехме в социалната мрежа Фейсбук. Думите са на независимия общински съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев.

Той пише още: "Миловидната" кметица-фасада пак е хваната в лъжа. Докато твърди как "ние нямаме власт над синдикатите", тя се прегръща с общинската съветничка на ГЕРБ в СОС, която е шеф на Транспортните синдикати. Отвратени сме, че по време на кризи, ГЕРБ и Фандъкова се занимават с организиране на протести и манипулират работещите, вместо да решават проблемите".

Борис Бонев обръща внимание на още един детайл: "Знаете ли, че дамата, прегърнала Бойко Борисов след ареста му, е общински съветник в София и председател на транспортните синдикати?

"На снимката, достойна за гоблен, се вижда как Екатерина Йорданова през сълзи прегръща освободения от ареста Бойко Борисов. Тя има причина да му бъде благодарна - кариерата ѝ в ГЕРБ я е трудоустоила на множество функции не само нея, но и дъщеря ѝ. Въпреки скромните експертни възможности, г-жа Йорданова е:

Общински съветник в СОС вече четвърти мандат или 15 години Председател на транспортните синдикати (СТСБ), Председател и на престижната Жени-ГЕРБ.

В тотален конфликт на интереси, тъй като едновременно бе председател на Транспортната комисия на СОС и председател на транспортните синдикати (СТСБ)", обърна внимание Бонев.

Вчера по време на Националния протест на превозвачите в София, Екатерина Йорданова категорично заяви, че протеста не е политически (бел.ред.)

"Ясно е, че тя е общински съветник, именно защото държи работещите в градския транспорт в страх и феодални отношения, а когато трябва, ги насърчава да протестират срещу правителството. Разбира се, само когато ГЕРБ не са на власт.

Но където е г-жа Йорданова, там е трудоустроена и дъщеря ѝ:

Тя е съпредседстел на Младежкия комитет на транспортните синдикати (СТСБ), на които майка ѝ е председател. Зам.-председател на още по-престижната Младежи-ГЕРБ", пише още във Фейсбук Бонев.

"Докато на нас животът ни минава в кал и хаос, те се трудоустрояват. Но замисляме ли се какви хора управляват София? С какъв експертен потенциал и какви проблеми на софиянци могат да решат? Дали те работят за общественото благо, или за лични и партийни интереси", пита гражданите общинският съветник.

Виж коментарите (3)

Още по темата (181):
12.12.2023 Прекратиха разследването, по което задържаха Борисов и Горанов - нямало доказателства
21.03.2023 Поптодорова: Логично беше Държавният департамент на САЩ да обяви ареста на Борисов за незаконен
31.12.2022 Съдът реши окончателно: Арестът на Горанов на 17 март е незаконен
16.11.2022 Севдалина Арнаудова иска да съди "Продължаваме промяната"
01.11.2022 Обрат: Арестът на пиарката на Борисов - Севделина Арнаудова е незаконен
18.10.2022 Арестът на Севдалина Арнаудова е законен
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).