Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Коя е жената, която прегръща Бойко Борисов след ареста му?
Автор: Екип Burgas24.bg 08:33 / 19.05.2022Коментари (3)1059
©
"Днес маските паднаха. Фандъкова и ГЕРБ организират протест за неща, които пряко зависят от тях самите вече 15 години! Реват и искат подаяния за стотици милиони от българския данъкоплатец, но нито искат да спрат кражбите в ЦГМ и градския транспорт, нито са готови да си мръднат пръста, за да го направят по-конкурентен и удобен за софиянци". На този пост подападнехме в социалната мрежа Фейсбук. Думите са на независимия общински съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев.

Той пише още: "Миловидната" кметица-фасада пак е хваната в лъжа. Докато твърди как "ние нямаме власт над синдикатите", тя се прегръща с общинската съветничка на ГЕРБ в СОС, която е шеф на Транспортните синдикати. Отвратени сме, че по време на кризи, ГЕРБ и Фандъкова се занимават с организиране на протести и манипулират работещите, вместо да решават проблемите".

Борис Бонев обръща внимание на още един детайл: "Знаете ли, че дамата, прегърнала Бойко Борисов след ареста му, е общински съветник в София и председател на транспортните синдикати?

"На снимката, достойна за гоблен, се вижда как Екатерина Йорданова през сълзи прегръща освободения от ареста Бойко Борисов. Тя има причина да му бъде благодарна - кариерата ѝ в ГЕРБ я е трудоустоила на множество функции не само нея, но и дъщеря ѝ. Въпреки скромните експертни възможности, г-жа Йорданова е:

Общински съветник в СОС вече четвърти мандат или 15 години Председател на транспортните синдикати (СТСБ), Председател и на престижната Жени-ГЕРБ.

В тотален конфликт на интереси, тъй като едновременно бе председател на Транспортната комисия на СОС и председател на транспортните синдикати (СТСБ)", обърна внимание Бонев.

Вчера по време на Нацио
налния протест на превозвачите в София, Екатерина Йорданова категорично заяви, че протеста не е политически (бел.ред.)

"Ясно е, че тя е общински съветник, именно защото държи работещите в градския транспорт в страх и феодални отношения, а когато трябва, ги насърчава да протестират срещу правителството. Разбира се, само когато ГЕРБ не са на власт.

Но където е г-жа Йорданова, там е трудоустроена и дъщеря ѝ:

Тя е съпредседстел на Младежкия комитет на транспортните синдикати (СТСБ), на които майка ѝ е председател. Зам.-председател на още по-престижната Младежи-ГЕРБ", пише още във Фейсбук Бонев.

"Докато на нас животът ни минава в кал и хаос, те се трудоустрояват. Но замисляме ли се какви хора управляват София? С какъв експертен потенциал и какви проблеми на софиянци могат да решат? Дали те работят за общественото благо, или за лични и партийни интереси", пита гражданите общинският съветник.



Още по темата: общо новини по темата: 181
12.12.2023 »
21.03.2023 »
31.12.2022 »
16.11.2022 »
01.11.2022 »
18.10.2022 »
предишна страница [ 1/31 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
И ПРОСТАШКИТЕ ТРОЛЧЕТА - да не им изброявам имената ,да четат и да се ограмотяват,че само с лизане и тролене за жълти стотинки не става!
-2
 
 
*От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек Днес транспортните работници започнаха стачка в София. Не настояват за чудеса, а за диалог с правителството и премиера Кирил Петков, който се отнесе с тях като с отпадък. С това си действие те поставиха една много широка палитра от протестъри в крайно неудобно положение - хем самите те дойдоха на власт с протести и го играха бранители на народа от властта, хем сега трябва някак да бранят пък своята власт. Повечето решиха да си замълчат. Умно. "Спаси София" и инфлуенсърът на общинска служба Борисо Бонев, обаче, не просто не замълчаха поне от кумова срама, че вместо да подкрепят работниците са се превърнали в комсомолски секретари на властта, ами директно минаха към обиди, наричайки протеста "прислужния персонал" на ГЕРБ и ВМРО. Обвиниха ги, че им било платено, подстрекано или натиснато от общината, за да протестират. Това ме подразни повече от обикновено с оглед на историята на самата "Спаси София", с която съм запознат. Абе, инфлуенсъри - вие не взимахте ли пари от общинската управа на ГЕРБ? От "Метрополитен" ЕАД, от ЦГМ, от други места? Не взимате ли и сега - от комисии и бордове? И то за същото - да протестирате по цял ден? През 2016-та още се казваха "Спаси Метрото" и се занимаваха с постоянен черен ПР срещу всяка възможна новоотворена метростанция. Всичко това се промени, когато....взеха поръчка от същото това Метро и община на ГЕРБ. Или по-точно от "Метрополитен" ЕАД чрез пряко възлагане до 30,000 лв, за да...рисуват табелки. Многократно е споделяна по медиите информация и за редица други поръчки - и от Центъра за Градска Мобилност, и от другите общински звена, всичките контролирани именно от ГЕРБ.*
-2
 
 
а бонев пачата за какво получава пари?За съветник,нали?А някаква друга работа похваща ли?НЕ!КАЖИ,ВЛЕЧУГО МИРИЗЛИВО,ЗАЩО ВСИЧКИ ДРУГИ СЪВЕТНИЦИ СИ ИМАТ ОСНОВНА РАБОТА И ПРИХОДИ,САМО ТИ ЛЕЖИШ НА ПЛАТАТА КАТО СЪВЕТНИК!ЗАЩОТО СИ ТОТАЛЕН НЕКАДЪРНИК!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: