Крадци в къщата на Митко Цонев! Деси бясна: Ако бях там, щях да ги гръмна както направи лекарят в Пловдив!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
10:09 / 20.03.2018
7047
Нагли крадци атакуваха къщата на телевизионната легенда Димитър Цонев в столичния кв. "Бояна", докато вътре вечерят жена му Мариана и внучето Янчо. Дъщерята на покойния журналист Деси съобщи за набега  пред "Таблоид" с уточнението, че това е втори опит родният й дом да бъде опоскан от развилнелите се престъпници.

"Тия гадове се опитаха да ни оберат през втория етаж, докато майка ми и синът ми Янчо вечеряха отдолу. Представете си какъв стрес е това – детето да види някакви боклуци, които ровят в стаите? За щастие, след като влезли вътре, се задействала алармата и апашите се изнесли под налягане", бясна е дъщерята на Митко Цонев. Деси подчерта, че 8-годишният Янчо и баба му са изключително изплашени след посегателството.

"Ако бях вкъщи, щях да ги гръмна, без да ми мигне окото, точно както лекарят в Пловдив, който застреля циганина-крадец с цветния прякор Плъха. Не мога да се примиря, че някакви отпадъци ще ми влязат в дома при детето, за да опоскат бижута и пари, с които да се надрусат като говеда", стиска устни красавицата.

По думите й след престъплението не си е правила труда да подаде сигнал до МВР. "Какво ще помогнат? Само ще се помотаят малко, ще обяснят, че отпечатъци не могат да свалят и ще си идат, няма смисъл да викам полиция", вдига рамене жената.

Деси Цонева разкри, че това не е първият опит за кражба от родния й дом. Преди години кокошкари се пробвали да опоскат къщата навръх Димитровден, докато татко й Митко се готвел да почерпи приятели за именния ден. Като превантивна мярка срещу бъдещи щурмове сем. Цоневи вече е оборудвало дома с охранителна система, последна дума на техниката.

Виж коментарите (2)

Още по темата (73):
26.03.2024 Оправдаха д-р Димитров, който уби крадеца Жоро Плъха
16.10.2023 Вещи лица говорят за случая с убития в Пловдив Плъх
14.12.2022 ВКС върна делото за убийството на Жоро Плъха
10.03.2022 Вижте новата присъда на д-р Димитров за убийството на Жоро Плъха
11.12.2021 Правят допълнителна балистична експертиза по делото на д-р Димитров, убил крадец в дома си
30.11.2021 Ужас! Д-р Димитров и жена му се прибрали в 22.00 ч. и разбрали, че има
крадец
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).