Край на една ера в шоубизнеса ни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:31 / 10.02.2020
1707
Бизнесменът Христо Сираков приключи с плеймейтките и манекенките. След редица злополучни връзки, бизнесменът окончателно ги отсвири.

В последните няколко години плейбоят имаше връзка с няколко от най-красивите родни моделки. Сред тях са Жанет Осипова, Дениз Хайрула и дори Нора Недкова.

С мис Плеймейт 2018 Сираков излиза няколко месеца, скоро след победата й. Месеци по-късно обаче хлътна по друга моделка–Дениз Хайрула. Двамата се разходиха из Европа и редовно се появяваха по светски партита.

"Приятелката ми се казва Дениз", похвали се преди година Сираков, но и тази връзка не издържа.

Няколко седмици бизнесменът се радваше на компанията на Нора Недкова. Русата фурия обаче се оказа твърде темпераментна за бизнесмена. Връзката им беше на приливи и отливи–уж бяха щастливи заедно, уж се караха, но накрая се разделиха с безумен скандал. След него бизнесменът не иска и да чуе за Недкова, която пък не се появява на парти, на което е и Сираков.

На поредното плейбой парти обаче, бизнесменът дойде в компанията на сочна брюнетка, която обаче не е моделка. И за да не скучае, бе взел и сина си Кристиян, пише "България днес". Младежът стана свидетел на сцени, които не може да види и в забранените сайтове. Баща му обаче охотно му представяше полуоблечените красавици по сцената и дори го ориентираше къде да гледа.

В разгара на вечерта много от тях загърбиха задръжките. Анна-Мария Чернева, Дениз Хайрула, Лиана Николова и още куп изкусителки дори си устроиха горещ купон на сцената. Моделките успяха да накарат мъжете само да ги пожелаят по-силно и показваха сочни тела без капка свян.

Кълчене и чекнене присъстваха в репертоара на дамите, а интимните ласки бяха само върхът на айсберга. Във вахканлията се включиха и мъже в един момент, които направо подивяха, когато моделките решиха да разлюлеят задните си части.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Рачков към Зуека: Надявам се да си партнираме на старини
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).