Краси Радков се завръща в BTV

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:54 / 22.01.2024
706
Пет години след като се раздели с Би Ти Ви като актьор в "Шоуто на Слави", Краси Радков се завръща в телевизията, за да води "Денсинг старс". Предаването, в което звезди мерят танцовите си умения, тръгва с пети сезон през пролетта. Комикът е бил избран за негово лице и в момента му търсят партньорка.

Откакто през 2019-а Слави Трифонов напусна Би Ти Ви с целия си екип, Краси Радков рядко застава пред камерите на тази телевизия. Освен в медията на Дългия – "7/8 ТВ", комикът редовно се изявява в Нова тв, особено в предаванията на Маги Халваджиян. Той стана водещ на шоуто "Маскираният певец" след напускането на Васил Василев-Зуека, през 2022-а спечели 10-ия сезон на "Като две капки вода", а миналата пролет беше ко-водещ на "Един за друг", където си партнираше със съпругата си Станислава Ганчева, удряйки едно рамо на титуляра Емо Чолаков.

Сега обаче комикът се завръща в bTV, за да изгрее в танцовото състезание за звезди. Той е бил предпочетен за водещ пред Калин Сърменов, който беше лице на предишния, четвърти сезон на "Денсинг старс", излъчен преди цели 10 години и то по Нова телевизия. Сърменов бил поканен на кастинг и сега, но продуцентите с ужас установили, че е невероятно надебелял. Милото е качил над 20 килограма и определено не ставал за ефир. Другият вариант, е бил домакин на предаването да е Орлин Павлов. Везните обаче са се наклонили към комика вместо към пеещия артист.

По формат шоуто трябва да има двама водещи – мъж и жена, както състезателните танци се играят по двойки. Коя ще е партньорката на Радков? Доскоро за водещи на предаването се спрягаха имената на Александра Богданска и Зейнеб Маджурова, но по информация на "Уикенд" и двете са отказали.

Зейнеб държала да си остане вкъщи с трите си деца, които се старае да отглежда с минимална помощ от други хора. Какви са мотивите за отказ на амбициозната Богданска, не е ясно. Възможно е да е осъзнала, че е пресолила манджата с постоянното си медийно присъствие и е станала досадна на зрителите. По-вероятно е обаче да е поискала прекалено много пари за изявата си в "Денсинг старс", а в bTV не обичат да плащат баснословни хонорари, особено на втръснали на публиката манекенки.

В момента се водят преговори с няколко кандидатка, които биха могли да си партнират в Краси Радков в "Денсинг старс", а окончателно решение все още не е взето. С най-големи шансове за договор са две популярни дами. Едната е Виолета Марковска, която се класира втора в първия сезон на шоуто у нас, а другата е съпругата на Краси – Станислава пише"Уикенд". Двойката направи много добро впечатление миналата година в "Един за друг". Краси и Стаси ще са идеални и за танцовото предаване на Би Ти Ви.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5435):
20.05.2024 Двама афганистанци вкарали проститутка в апартамента на Петър Дочев
20.05.2024 Тя загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно
20.05.2024 Дъщерята на Мира Добрева й става колежка?
20.05.2024 Гери Малкоданска не можа да устои
20.05.2024 Весела Лечева празнува днес
20.05.2024 Ергенът Виктор напусна България
Още новини от Любопитни новини:
Гала: Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан
Хората над 65 години трябва веднага да спрат да пият алкохол
На фона на огромни загуби: Този шеф похарчи над 7 милиона долара ...
Четири жени са зарязвали Александър Сано
Днес черпят жени с красиви имена
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).