Красива водеща иска да забременее, не намира подходящия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:12 / 25.11.2022
980
Натали Трифонова неведнъж е споделяла, че е израснала само с майка си, а с баща си не била близка. Едва наскоро синотпичката и водеща на Би Ти Ви успяла да затопли отношенията си с него. Родителите на дългокраката блондинката отдавна са разделени, а татко й има син от втория си брак. Момченцето е на 3 години. След като станала кака, хубавицата решила да се сближи с баща си и брат си. 

Натали е разказвала, че израснала далеч от родителя си, който напуснал семейството, когато тя била 10-годишна. Заминал за чужбина по работа и почти не общувал с дъщеря си. Когато научила, че ще има братче, синоптичката настояла да изгради връзка с него. С малкия Теодор имат цели 28 години разлика във възрастта, но красавицата се надявала някой ден да намеря допирни точки и да станат близки.

Неотдавна Трифонова публикува стара снимка на родителите си в социалната мрежа и умили голяма част от феновете си. От кадъра личи, че чаровната блондинка е наследила хубавите черти и на майка си, и на баща си. "Истината е, че съм по-близка с мама. С нея сме приятелки, споделяме си всичко", коментирала е звездата.

Всички, които познават майката на Нaтали, са категорични, че двете изглеждат по-скоро като сестри. 52-годишната Ванина родила щерка си много млада и бързо се разделила с тогавашния си съпруг, защото бракът им се изчерпал. След развода Трифонов започнал работа извън България и рядко виждал детето си. Майката на водещата я отгледала сама и макар че срещала трудности, не се предала в стремежа си да й даде най-доброто. Ванина се преместила от Велико Търново в София, за да практикува професията си на зъболекар. Тя отворила собствен кабинет, а малката Натали записала в столично училище. 

"Мама е най-важният човек в моя живот. Не знам какво бих правила без нея. Изключително тежък момент преживях, когато преди години катастрофирахме с мотор на остров Миконос. Тогава аз бях добре, но съществуваше опасност за нейния живот", връща лентата на спомените синоптичката.

Инцидентът се случил за секунди и успял да вгорчи лятната почивка на водещата. След удара тя намерила майка си да лежи на земята в безсъзнание и светът й се сринал. Минутите, в които чакала линейката да пристигне, й се сторили като безкрайна вечност. Блондинката реагирала светкавично, позвънявайки на телефона за спешна помощ, а после се свързала и с баба си Маргарита, която е лекар.

"Хем бях в паника, хем се държах, защото бях единственият човек, който можеше да й помогне. Първо се обадих на баба ми, после водих разговори и с други доктори, които са познати на нашето семейство, за да разбера какво е състоянието на майка. Случилото се много ме промени и станах по-отговорна", разказвала е Трифонова.

След като прехвърли 30-те, Натали все по-често се замисляла за момента, в който самата тя ще стане майка. Много й се искало да забременее, но пък и търсела най-подходящия мъж за тази цел. Със сигурност кандидати за сърцето й не липсват. "Мечтая си за семейство, за деца. Чувствам се готова за това", споделяла е звездата на Би Ти Ви, пише "Уикенд".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).