Кражбите са позволени, започват вокалните двубои в "Гласът на България"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:00 / 21.10.2022
571
Тази неделя в "Гласът на България“ предстоят първите вокални двубои, изпълнени със силни емоции, усмивки и сълзи, победи и раздели, и едно чисто ново правило за сезона - правилото на НОН СТОП кражбите! С неговото въвеждане и то в един от най-вълнуващите етапи на музикалната надпревара, дуелът между участниците ще стане още по-интересен и неузнаваем, и до последния момент "нищо няма да е за последно“.

След всяко изпълнение и решението на треньора кой да продължи напред, останалите треньори ще могат да "откраднат“ отпадналия участник, като няма да имат ограничение в броя на "кражбите“. В същото време "откраднатият“ участник ще получи уникален шанс да продължи в шоуто и ще заеме определеното му място в бекстейдж. При всяка следващата кражба, шансът за оставане в шоуто ще сменя своя притежател - столът ще трябва да се освободи за новия "откраднат“ и първият, който го е заел ще напусне шоуто завинаги.

Невероятните участници, треньорите и всички пред екраните, гарантирано ще изпитат пълна палитра от емоции по време на вокалните двубои, а напред в "Гласът на България“ ще продължат само най-добрите. Този етап е последният, в който треньорите ще имат решаваща дума. След него всичко ще бъде в ръцете на зрителите.

В неделя вечерта треньорите за първи път ще се срещнат с отборите си и ще ги запознаят с помощник треньорите, които са избрали да ги подкрепят. Очарователната DARA, ще се довери на талантливата Михаела Маринова, а бляскавата Галена ще заложи на изключителната Деси Слава в подготовка на участниците. Гласовитият Любо Киров ще покани в своя подкрепа разкошната Нина Николина, а Иван Лечев ще гласува най-високо доверие на оперната ни звезда - Александрина Пендачанска. Всяка от тези невероятни дами ще се включи в подготовката на вокалните двубои с огромно удоволствие и отговорност, и с готовност да даде най-доброто от себе си на всеки един от участниците.

А най-големите емоции ще са за тях – участниците, които ще оставят буквално без дъх с изпълненията си всички в залата и пред екраните. В първия епизод от вокалните двубои 16 уникални певци ще се изправят един срещу друг на голямата сцена на "Гласът на България“, разпределени в 8 двойки. От отбора на DARA във вокален двубой ще се изправят: Виктория Манева и Жаклин Таракчи, Люба Илиева и Силви Филип. От отбора на Галена двубоите ще са между: Александър Петров и Даниела Николова, Няголета Желева и Теодор Стоянов. От отбор на Любо Киров един срещу друг ще бъдат: Мирела Кънева и Борислав Николов, Калоян Николов и Радостин Василев. А от отбора на Иван Лечев с голям хъс ще се състезават Гергина Пейкова и Мириям Мовсесян, Ангел Добрев и Марин Фоварк (Франция).

 

Предстои един от най-емоционалните и вълнуващи епизоди, в който сълзите от радост и изненада ще са не само в очите на участниците, но и в тези на техните треньори. Битките ще са на извънземно ниво, а конкуренцията на сцената ще става все по-голяма. Не пропускайте емоцията "Гласът на България“ в неделя от 20:00 ч.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).