Криско и Любен Дилов син избират Мис Созопол, Руслан Мъйнов ще е водещ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:23 / 15.07.2014
631
Най-актуалният рап-изпълнител Криско и най-обичаният телевизионен водещ Любен Дилов-син ще изберат тазгодишната Мис Созопол.

Освен тях в журито ще бъдат Мисис Флорида Антония Уилсон, Мисис България Малина Димитрова, Мис Бургас Николета Ангелова, Мис Созопол за 2013 година Александрина Цветкова, като се очаква да пристигне и джаз изпълнителят Васил Петров. Изисканата церемония ще е част от празниците на града и ще се проведе на 18-ти юли от 20:00 часа на Амфитеатъра. Водещ на конкурса Мис Созопол ще е Руслан Мъйнов, който обеща да подготви един куп скечове и закачки към гостите.

Миналогодишната победителка Александрина Цветкова е една от най-успешните модели по южното Черноморие. След като грабна короната дългокраката красавица засне множество рекламни фото-сесии, участва в поредица ревюта, като най-големия й успех е предложението да дефилира за седмицата на модата в Ню Йорк.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кобрата печели "Островът на 100-те гривни"?
Той е голям талант ще го гледаме по-често на малкия екран
Гатьо тотално отсвири Бони
Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксе...
Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си
Тази звездна двойка е на път да изненада всички


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).