Криско пази дъщеричката си от уроки, ето как!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:47 / 09.11.2019
1119
Рапърът Криско стана силно суеверен покрай раждането на първородната си дъщеря. Изпълнителят на "Да или не“ е вързал червено конче на ръката си против уроки, по съвет на своята свекърва.

Майката на Цвети Петрова смятала, че честите срещи на рапъра с толкова много фенове по концерти можели да повлияят отрицателно на аурата му и да предаде негативна енергия на бебето.

Напоследък редовно се случвало бебето да плаче неутешимо, когато татко му се върне от участие. Затова баба Снежи вързала червено конче на лявата ръка на Криско, предварително осветено в църква. Младият татко пък нямал нищо против, тъй като самият той неведнъж бил урочасван.

Дъщеричката на рапъра скоро ще навърши 40 дни и родителите й смятат да я заведат на църква, за да им прочете попът молитва за здраве, допълват още от "Хотарена".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).