Кристина от "Ергенът" имала вземане-даване с Дани Петканов?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:02 / 17.03.2023
769
Юристката Кристина Пламенова, която напусна шоуто "Ергенът" преди седмица, май е имала вземане-даване с Даниел Петканов. "Уикенд" попадна на снимка на мацката с Лудия репортер, която е направена през пролетта на 2017 г., малко преди Дани да се събере с Александра Богданска. Според запознати двамата са имали кратка и неангажираща сексуална афера.

Оказа се, че Кристина от години се пробва да пробие на малкия екран. Тя е участвала при Слави Трифонов в забавното предаване "Вечерта на Северозапада“. В предаването Георги Милчев – Годжи, Краси Радков и Борис Солтарийски представят хумористични и интересни случки от бита и ежедневието на този район. Момата от "Ергенът" е гостувала във "Вечерта на Северозапада" през 2020 г.

Фръцлата, която докара до лудост Евгени Генчев на личната им среща, явно много иска да е известна и се пробва във всевъзможни тв формати. В миналото тя е участвала и в два фолк клипа. Тунингованата блондинка не спря да недоволства в предаването и да показва претенции. Тя не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала. Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Бяла Слатина.

"Радвам се, че си тръгнах, а ако искате да знаете причината, нека Евгени да я каже, ако има смелост", написа Кристина в инстаграм дни след като напусна шоуто.

Блондинката е свикнала да излиза с богати мъже, който да я глезят и да й угаждат. Заради това е смятала, че и в "Ергенът" всички ще примират по красотата на юристката. Кристина е завършила право в УНСС и е правоспособен юрист. Тя работи във фирмата на баща си, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Един поглед на профила й в инстаграм може да ни накара да се запитаме дали риалити героинята ходи с миниоблекло и на работното си място в Следствието. На кадрите Крис прилича на танцьорка в бар, но не и на адвокат. Едва ли някой би взел на сериозно юрист с подобна предизвикателна външност, смятат зрителите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).