Кубрат Пулев с ултиматум към Андреа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:38 / 19.12.2022
4264
Кубрат Пулев е казал на Андреа, че иска да се съберат и е съгласен да си дадат втори шанс, но само отслабне и спре да пее. Боксьорът постоянно пускал "въдички" на бившата си половинка, играейки си с нейните чувства, твърдят близки до блондинката. Двамата са разделени повече от 2 години, но фолк дивата продължава да си говори за Кобрата, както и да го обича. Тя не може да започне живота си на чисто и да се отърси от него си. Пулев пък никак не й помагал, като я търси и й дава напразни надежди за семейство, пише "Уикенд". 

Спортистът казал на бившата си, че може да се съберат, но ако отново стане слаба, роди му дете и се откаже от кариерата си на певица. Последното никак не се понравило на блондито и тя категорично отказала предложението на Пулев. Въпреки че Кубрат има дете, което скоро ще стане на годинка, но упорито го крие от обществото, той продължавал да търси Андреа и да й "пуска мухи в главата".

"Кобрата живее с майката на бебето, която беше приятелка на Андреа, но продължава да си общува с други жени. На него явно му се иска да си върне Андреа, защото знае, че тя е добра, наивна и ще кротува с него, но този път тя го отряза. Писна й, особено след като разбра за нескончаемите му изневери. Колкото и да го обича, знае, че всичко ще се повтори, а не иска да има такова семейство. Все пак държи да има верен съпруг, който да я подкрепя, а не да ходи целогодишно с рога".

Блондинката от години има проблеми с килограмите, като в началото започна с трупване на около 5 кг, които не се забелязваха, после станаха 10, а след това дойдоха психичните й проблеми и антидепресантите, като положението с кантара стана съвсем трагично и тя качи над 25 кг.

"Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета", разказа преди време певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който си била създала сама.

Връзката й с Кобрата се пропукала след целувката му с Джени Суши. Това било началото на края. Днес изпълнителката се мъчи да влезе във форма, но изобщо не мисли да се отказва да пее и да се връща при Кубрат. "Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи, тогава винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това "всичко“ ще се обърне срещу нея" – разсъждава мъдро фолк певицата, която прогледна за кръшканията на бившия си годеник, с когото бяха заедно цели 13 години.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).