Куче измъкна от помийна яма захвърлено новородено бебе

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:03 / 05.05.2015
1435
Улично куче на име Ном Сот (Мляко) в тайландската провинция Чонбури спасило живота на новородено момиченце, което майката изхвърлила в помийна яма, съобщи електронната версия на вестник Bangkok Post.

Бялото квартално куче, живеещо на една от улиците на охраняваното вилно селище Pattana Villa, пред очите на местни жители измъкнало от помийната яма завитото в чаршафи новородено бебе, заради което се сбили две други кучета и го отнесло към хората.

Жителите на селището взели спасеното момиченце и извикали спасителен екип. Детето се отървало с дребни нахапвания и е откарано в болница.

Според информация на местната полиция, в записите на камерите за наблюдение, инсталирани в селището, са открити няколко кадъра с изображение на жена, която по всяка вероятност е майка на захвърленото бебе. Полицията я издирва, за да й предяви обвинение в опит за убийство.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).