Куче нахапа плеймейтка по врата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
11:26 / 25.09.2019
7794
Агресивно куче захапа плеймейтката Марешка Бардем. Зловещата драма се разиграла в Несебър, където чеченката отива да отдъхне за няколко дни след участието си в "Игри на волята“. Инцидентът станал след като Марешка се опитва да помогне на своя приятелка. Двете излизат на разходка, виждат кучето и тръгват да му се радват. То не реагира добре и захапва ръката на приятелката й. Марешка клекнала на колене да успокои животното, но то явно си е помислило, че го напада и в защитната си реакция я нахапало.

"Паднах на земята и си хванах с две ръце врата, за да не изгубя много кръв“, споделя за ужаса Марешка.

Раздразненият пес я захапал повече от три пъти за гърлото. Всичко е в кръв, настава паника. Собственикът на кучето откарва двете момичета в болница и видимо притеснен обяснява, че това се случва за първи път. Целият врат на красавицата е възпален и вероятно от ухапването ще остане белег, пише "България Днес“.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас
Цитиридис изглежда като бургаска батка
Днес празнува една от най-обичаните ни актриси


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).