Куката и Макавеева се разделили след разкрития в мръснишки чатове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:25 / 02.03.2023
930
Голямата любов на Мариан Вълев - актрисата Снежана Макавеева неведнъж го е разочаровала досега, както и той нея, само че причината да се разделят окончателно, съвсем не е само несходства в характерите.

Двамата се срещат на снимачната площадка на хитовия сериал "Под прикритие" и въпреки огромната разлика във възрастта, страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо губи акъла си по 22 години по-малката от него блондинка, но продължението на историята едва ли го радва особено. Те са се разделяли и събирали неведнъж досега.

Окончателната им раздяла идва преди 10 години, когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя завинаги. Преди това й прощава слухове за афера със собственик на заведение, но когато вижда нейната кореспонденция с младоци, побяснява, пише "Галерия".

Макавеева влиза често в грандиозни скандали, слухове за връзка с жени, както истории с алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и криминално минало. В Милано се напива с компанията си започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по-бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България, пише още изданието.

Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на "Сървайвър" била идеята й да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, но не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев. Освен това е сред звездите, взели най-нисък хонорар за участието си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Забраниха знамето на ЕС на "Евровизия 2024": ЕК иска обяснения за...
30 грама от този деликатес ще ви струват приблизително 1500 лева
Разкостиха Андреа Банда Банда
Венко за напускането си от "Ку-ку бенд": Само свирим кашове в тел...
Нов хазартен оператор стартира до дни
Проф. Дуранкев за Евровизия 2024: Чашата прелива от експлозивни м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).