Кулинарният шеф Петър Михалчев влиза в психиатрията

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:38 / 08.12.2022
973
Известният кулинарен шеф Петър Михалчев влиза в ново амплоа.

Познат на зрителите от малкия екран, след журирането си в кулинарно риалити предаване, съвсем скоро майсторът на японската кухня ще покаже и актьорските си заложби с участието си в нов късометражен български филм.

Работното заглавие на проекта е "Парти бус", а премиерата на филма ще е през пролетта. Интересен факт е, че ролята, за която го кани Диляна Данева - сценарист и режисьор, е на санитар в болница за хора с психични проблеми и макар това да е дебют в киното за Петър Михалчев, превъплъщението не е новост за него.

"Диляна се свърза с мен и ме покани на разговор, в който да ми разкаже за филма. Сюжетът ме заинтригува много, а с ролята, за която ме покани, уцели точно в десетката, защото всъщност на мен ми се е налагало да я "играя" в реалния живот. Служил съм във Военна болница в психиатрично отделение и съм бил точно санитар. Това беше изключително съвпадение, за което режисьорът не знаеше и някак всичко се нареди от само себе си. Това беше моята роля", разказа шеф Михалчев, цитиран от hotnews.bg.

Майсторът на азиатската кухня допълни: За мен това е първа такава изява и беше голямо предизвикателство. Аз нямам проблем с камерите, но е много различно от телевизионно предаване. Опитът ми в реалния живот беше плюс със сигурност, но за успеха ми на снимачната площадка помогна работата с режисьора, репетициите преди снимки и разбира се останалите актьорите, с които се допълнихме на 100%. Всички бяха подбрани изключително добре.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).