Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Културистът Тихомир от "Фермата" станал гей заради зла жена
Автор: Екип Burgas24.bg 16:22 / 12.09.2019Коментари (21)6958
©
Културистът Тихомир Рангелов е голямата находка в новия сезон на "Фермата". Якият мъжага без свян призна пред камерите, че е гей и живее на семейни начала с друг мъж – влогъра Стамбини. Мачото успя да спечели сърцата на зрителите, които имат удоволствието да го наблюдават в първата битка за оставане във "Фермата", пише "Уикенд“.

Всъщност, Рангелов впечатли всички с трогателната си житейска история на сираче, което е загубило 32-годишната си майка, а след това е трябвало да оцелява в тежки житейски ситуации. Преломен момент в живота му се оказват срещите с различни жени, които баща му наема за бавачки. Разбира се, нито една от тях не може да смени биологичната майка. В дома му влиза изключително зла жена, която вместо да се грижи за момчето, започва да го малтретира физически и психически.

"Заплашваше ме да не казвам на никого какво прави с мен. Наказваше ме да седя в един от ъглите на стаята. Караше ме да стоя на тъмното. Затваряше ме в тоалетната. Биеше ме системно. Веднъж наблъска метлата в устата ми и трябваше да ям сламата. Развих тикове и нямах захват. Ръцете ми почнаха да треперят и не можех да овладея това положение. Живях в кошмар", споделя той.

Именно огромното количество шамари, наказанията и униженията, които Тихомир понесъл в детството си, го подтикнали да се насочи към спорта. Там намерил истински отдушник за житейските си проблеми. На 16 години станал републикански шампион по културизъм, последвали още няколко титли на балканско и на световно ниво. Докато тренирал, забравял несгодите.

Младият мъж смята, че заради тормоза от тази жена в детството се е отвратил от нежния пол и това е определило сексуалната му ориентация. Дълго време се срамувал от това, че е гей, но вече с гордост представя партньора си.

Най-големият късмет в живота му била срещата с актуалния влогър Красимир Николов, познат като Стамбини. Стрелите на Амур го пронизали още на първата среща. Интелектът на нежния младеж също бил впечатляващ – нямало тема, по която да не намерят допирни точки. Допадали си и на тема вегетарианство. Спортистът не близвал месо повече от две десетилетия. Имал железен режим на хранене, които изключвал и т.нар. мъртви храни, сиреч печени и пакетирани с дълъг срок на годност. Умеел да кулинарства, което направило добро впечатление на капризния Стамбини.

Влогърът бил нежната половинка в двойката и като такава нямал против да бъде глезен с приятни изненади. Работел по цял ден и трудно намирал време да домакинства, но пък искрено се радвал на софраджийските изпълнения на любимия си.

Двамата 4 години криели чувствата си от близки и познати. Представяли се за добри приятели, които работят съвместно по интересни проекти. Един ден техен близък ги посъветвал, че не е добре да таят емоциите си и няма нищо срамно и страшно в това да заживеят под един покрив. Така и станало – Красимир и Тихомир се врекли във вярност и дори разменили халки на специално парти, на което присъствали малцина техни приятели. След това заживели в хармония и сговор.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.09.2019 г.
0
 
 
А вие за мъже ли се имате?
Aнонимен
на 14.09.2019 г.
+2
 
 
Всеки п.едраз си вади от г.за някво оправдание...
0
 
 
Навсякъде траверси, пендели, мендели и прочие. Сър Елтън Джон е гей, тия са си обикновени ....
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
0
 
 
Човек е хетеро или хомо заради хормоните. Разберете го това най-накрая. Човек няма никаква вина, че се е родил такъв. В крайна сметка, ако не Ви харесват този тип хора не се занимавайте с тях.
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
+3
 
 
Не близвал месо, пък хомосексуален. Е тука излъгаха.
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
-2
 
 
Ха сега и детенце да си родят!Как може бе,изроди!де*а педерастите скапани!Арнолд е културист!Стамбини,умрете бе пе**ли мръсни
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
0
 
 
Нормално БГ "риалити". Да се хванем ли на бас, че точно този ще спечели?
Aнонимен
на 13.09.2019 г.
+1
 
 
Нека си го пори неговото пе*алче негова си робота,ама да ми се хвали все едно е изплющял някоя топ пичка а недей.Той Гришо не се хвали толкова дето дъни и Маша и Николчето.ЕТО С ТОВА ДРАЗНАТ ДЖЕНДАРИТЕ.ХОРАТА ИМ ПУСНАТ АВАНТА ДА НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ТОРМОЗЕНИ А ТЕ ПОЧВАТ ДА ДЕМОНСТРИРАТ ЕДАЛСКАТА СИ ОРИЕНТАЦИЯ де**а МАА МУ.
Aнонимен
на 12.09.2019 г.
+2
 
 
Мисля, че между мъже просто е кошмарна любовта, не че имам против, но две космати, груби, с пениси същества, не смея дори да си помисля каква гадост е. А иначе няма нищо лошо хората да се обичат. Но някак си нещо не се получава.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: