Кюфтето измамил певицата Джина Стоева

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
10:33 / 11.07.2019
1706
Петър Кюфтето е измамил певицата Джина Стоева. За това се жалва самата тя в социалните мрежи. Публикацията й е адресирана до нейните колеги, с което тя ги предупреждава да отказват участия в механата му в Морската градина на Бургас.

"Колеги, пазете се от Петър Кюфтето. Живее на гърба на изпълнителите и не плаща уговорените хонорари. По-добре не поемайте ангажименти в механа "Кралско село“ в Бургас. Дължат сума ти пари на изпълнители“, написа Джина.

Тя беше отбелязала и колегата си Ерик, който пее всяка вечер в механата, но няколко часа по-късно публикацията бе изтрита, пише "Телеграф“.

Собственикът Петър Биберов, когото наричат Кюфтето има печална слава. 38-годишният бизнесмен има тежко съдебно минало. Бил е многократно осъждан, включително за палежи и лека телесна повреда и като лидер на престъпна група.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).